Glock anticipeaza despartirea de Toyota

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 30.10.2009
Timo Glock a dezvaluit ca este foarte posibil sa paraseasca Toyota la finalul sezonului, cele mai probabile destinatii pentru german fiind Renault si Manor.

Timo Glock a confirmat vineri la Abu Dhabi ca prelungirea contractului cu Toyota Racing pentru sezonul viitor este putin probabila.

Desi germanul  a refuzat sa nominalizeze echipele cu care se afla in negocieri, se speculeaza ca acesta este foarte aproape de a ajunge la o intelegere cu Renault pentru a face pereche cu Robert Kubica. In plus, pilotul are o varianta de rezerva, noua echipa Manor GP fiind de asemenea interesata de serviciile sale.

"As putea ramane la Toyota, dar as spune ca sansele sunt ceva mai mici. Suntem in conversatii bune cu echipele si sunt foarte optimist. Sunt foarte multe zvonuri in prezent si exista cateva posibilitati. Ar putea exista o surpriza in urmatoarele doua saptamani, intr-o directie la care nu se gandeste nimeni. Posibilitatile exista si trebuie doar sa le alegem", a declarat el in cadrul unui interviu acordat publicatiei Autosport.

In ciuda faptului ca Renault reprezinta cea mai atractiva varianta pentru anul viitor, Glock sustine ca nu poate exclude o intelegere cu una dintre noile echipe, intrucat sezonul 2009 a demonstrat ca raportul de forte dintre echipele mici si cele mari poate fi chiar inversat.

Totusi, actualul pilot al celor de la Toyota anticipeaza ca McLaren si Ferrari vor lupta pentru primele pozitii in 2010.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru