Glock negociaza cu trei echipe pentru 2010

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 27.10.2009
Managerul lui Timo Glock a dezvaluit ca pilotul german se afla in negocieri cu trei echipe pentru sezonul urmator, posibilele variante fiind Renault, Sauber sau chiar noua echipa Manor.

Sezonul lui Timo Glock a luat deja sfarsit, dupa ce Toyota a anuntat ca germanul nu va putea concura in Abu Dhabi din cauza accidentului suferit in calificarile pentru Marele Premiu al Japoniei.

Cu toate acestea, germanul este in cautarea unei echipe pentru sezonul 2010, intrucat Toyota Racing a sugerat ca nu este multumita de performantele sale. "Avem cinci echipe in vizor si negociem serios cu trei dintre ele", a confirmat Hans Bernd Kamps, managerul sau, pentru agentia germana de presa SID.

Presa internationala speculeaza ca una dintre cele trei optiuni este Renault, echipa franceza cautand un coechipier experimentat pentru Robert Kubica. Pe de alta parte, este posibil ca noua echipa Manor sa fie interesata de german, la fel ca si Sauber, care insa nu a reusit inca sa isi asigure un loc pe grila de start.

Cel mai probabil, situatia sa se va clarifica dupa incheierea sezonului, managerul sau anticipand un anunt oficial pe aceasta tema in urmatoarele doua saptamani.

Via | Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru