Glock, penalizat cu 5 pozitii pe grila de start

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 18.04.2009
Timo Glock a fost penalizat cu 5 pozitii pe grila de start a Marelui Premiu al Chinei dupa ce a fost obligat sa schimbe cutia de viteze a monopostului TF109.

Pilotul echipei Toyota a parcurs doar 6 tururi in ultima sesiune de antrenamente libere de sambata, revenind rapid la boxe in urma unor defectiuni tehnice. Mecanicii echipei japoneze au constatat ca masina germanului sufera anumite probleme la transmisie, iar echipa a decis sa inlocuiasca cutia de viteze a monopostului TF109.

Conform regulamentului tehnic, o cutie de viteze trebuie utilizata la patru Mari Premii consecutive, iar schimbarea prematura a acesteia este penalizata cu 5 pozitii pe grila de start.

Astfel, Glock va pleca in cursa doar de pe locul 19, dupa ce in calificari a obtinut locul 14. Germanul se va pozitiona astfel intre cei doi piloti ai echipei Force India, Adrian Sutil si Giancarlo Fisichella.

Via | F1.com

Comentarii (2)

  • @ admin
    Nu deblocati echipele?
    0 0
  • @crismar56
    Tocmai le-am deblocat, cu 20 de minute mai devreme fata de programul oficial :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru