Glock ratează testele de la Barcelona din cauza unei operaţii

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 01.03.2011
Timo Glock nu va participa la ultima sesiune de teste de la Barcelona, întrucât a suferit luni o operaţie de apendicită.

Virgin Racing a anunţat marţi că Timo Glock a devenit indisponibil pentru ultima sesiune de teste din această iarnă, programată pe circuitul de la Barcelona în perioada 8-11 martie.

Pilotul german a suferit luni o operaţie de apendicită, întrucât s-a simţit foarte rău în ziua precedentă, iar intervenţia chirurgicală a fost un succes.

Cu toate acestea, Glock are nevoie de o perioadă de recuperare, motiv pentru care Virgin Racing a decis că pilotul german să absenteze de la teste. În urma indisponibilităţii germanului, coechipierul său Jerome D'Ambrosio va urca în cockpitul monopostului MVR02 în toate cele patru zile de evaluare.

Totuşi, este 100% sigur că Glock se va recupera la timp pentru prima cursă a noului sezon competiţional, care va avea loc în weekendul 25-27 martie pe circuitul Albert Park din Melbourne.

Via | Virgin Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru