Glock şi di Grassi, penalizaţi pe grila de start

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 25.07.2010
Timo Glock şi Lucas di Grassi vor fi penalizaţi pe grila de start a Marelui Premiu al Germaniei după ce au fost nevoiţi să schimbe cutiile de viteze.

Ambii piloţi ai echipei Virgin Racing vor fi nevoiţi să suporte penalizări pe grila de start de la Hockeneheim, însă acest lucru nu va avea un impact semnificativ asupra ordinii de plecare.

Timo Glock a înlocuit cutia de viteze înainte de calificări şi, de asemenea, a modificat parametri celei de-a şaptea trepte de viteză, motiv pentru care a primit o dublă penalizare de câte cinci poziţii. Germanul s-a calificat însă doar pe locul 20, astfel că retrogradarea va fi de maxim patru poziţii.

Coechipierul său Lucas di Grassi a fost de asemenea penalizat cu cinci poziţii pentru înlocuirea cutiei de viteze înainte de cursă din această după-amiază, însă brazilianul urma oricum să ia startul de pe ultimul loc ca urmare a faptului că nu a stabilit niciun tur cronometrat în calificări.

Tocmai din acest motiv, configuraţia ultimei linii a grilei de start nu a fost încă clarificată, însă aceasta va fi ocupată în mod cert de cei doi piloţi ai echipei Virgin.

Via | FIA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru