Glock: "Toyota trebuie sa lupte pentru prima victorie"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 13.03.2009
Timo Glock spera ca Toyota va fi capabila sa lupte in acest sezon pentru prima victorie din istorie in Formula 1.

Odata cu lansarea noului monopost TF109 la mijlocul lunii ianuarie, Toyota Racing si-a propus obtinerea primei victorii in acest sezon.

Obiectivul este cu atat mai important cu cat Toyota trebuie sa justifice cheltuielile din Marele Circ in contextul crizei financiare, insa echipa pare sa fie pe drumul cel bun in urma testelor din aceasta iarna.

Timo Glock, unul dintre pilotii echipei japoneze, a admis ca vrea sa lupte pentru prima victorie din cariera. "Pentru mine, cel mai important lucru este sa ma concentrez pe pregatirea noului sezon, asa ca nu sunt ingrijorat de celelalte lucruri. Vrem sa castigam in acest an, asta e clar, si as fi dezamagit daca nu am lupta pentru castigarea primului nostru Grand Prix", a declarat germanul in cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al Formulei 1.

Glock considera ca obiecitvul Toyota este unul realist, mai ales ca japonezii s-au descurcat bine in testele din aceasta iarna comparativ cu celelalte echipe din Marele Circ. "Sper sa luptam pentru podium in Australia.

In testele dinaintea sezonului am fost competitivi, asa ca trebuie sa fim optimisti. Am o presimtire mai buna acum decat anul trecut, partial datorita pneurilor slick, dar si pentru ca masina se comporta mai bine. Vrem sa fim o prezenta constanta in puncte si sa terminam mai des pe podium. Si sper sa fim pe treapta din mijloc a podiumului", a adaugat el.

Comentarii (3)

  • Glock:
    Cred ca multor echipe l-e lipseste sclipirea pilotului-gen SCHUMACHER.
    0 0
  • TOYOTA va face treaba!
    O sa vedeti, eu sunt aproape sigur ca vor fi mult mai in fatza decat anul trecut! Toata iarna au mers BINE si CONSTANT!
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Toyota
    Poate ca masina este buna, dar pilotii nu sunt constanti. In curse scad rau de tot, chiar daca in calificari stau foarte bine. Nu as paria inca pe ei. Vedem :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru