Glock: "Symonds va avea un impact pozitiv la Marussia"

de Daniel Popescu
Vineri, 21.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Timo Glock crede că revenirea lui Pat Symonds în paddock-ul Formulei 1 în 2013 va ajuta Marussia să progreseze.

Pat Symonds este consultantul celor de la Marussia, însă va avea dreptul de a fi prezent în paddock abia începând din sezonul viitor, la cinci ani de la celebrul scandal Crashgate de la Marele Premiu al statului Singapore.

În opinia lui Timo Glock, revenirea britanicului în jurul echipei va avea un impact pozitiv asupra performanţelor pe care le va obţine Marussia anul viitor.

"Ştim că trebuie să ne îmbunătăţim performanţele pe circuit. Cred că sunt multe lucruri pe care trebuie să le facem mai bine. Pe partea de inginerie trebuie să fim mai buni în toate domeniile. Nu înseamnă că suntem slabi acum, dar pentru a merge înainte trebuie să îmbunătăţim. Cu siguranţă ne va ajuta să-l avem pe Symonds alături pentru că are foarte multă experienţă, poate aduce o privire din exterior şi a câştigat titluri mondiale. Putem îmbunătăţi împreună şi sper să fie prezent la cât mai multe curse", a declarat germanul pentru publicaţia Autosport.

Urmareste Automarket
Referindu-se la stadiul de dezvoltare al noului monopost pentru 2013, Glock afirmă că toate datele indică progrese.

"Noul monopost nu arată prea rău.

Totul este în grafic, ceea ce este grozav, iar noul monopost a avut mai mult timp la dispoziţie în tunelul de vânt", a adăugat el.

Marussia a debutat în Formula 1 în sezonul 2010, însă până în prezent nu a reuşit să câştige niciun punct în Formula 1.

Via Autosport

Comentarii (1)

  • va fi cu o zecime mai rapida pe tur
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru