Grosjean: "Ar fi ceva special să obţin prima victorie pentru Lotus după Ayrton Senna"

de Daniel Popescu
Luni, 20.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Romain Grosjean speră să obţină prima victorie din carieră în acest sezon şi admite că momentul ar fi cu atât mai special cu cât ar aduce primul succes pentru Lotus după Ayrton Senna.

Team Lotus, originala echipă Lotus care a concurat în Formula 1 în perioada 1954-1994, a obţinut ultima victorie în Marele premiu de la Detroit din 1987 prin regretatul Ayrton Senna.

La 25 de ani distanţă, noua echipă Lotus, care îşi are originea în Toleman, Benetton şi Renault, este foarte aproape să obţină prima victorie din acest sezon, pe baza performanţelor obţinute în prima jumătate a anului.

Romain Grosjean, unul dintre piloţii echipei care a progresat semnificativ comparativ cu precedentul său parcurs din 2009, admite că obţinerea unei victorii pentru o echipă cu acest nume pentru prima oară după Ayrton Senna ar fi ceva cu adevărat special.

"Nu cred că presiunea de a câştiga este mai mare. Cred că în Formula 1 există oricum presiune. Dacă câştigăm, va fi fantastic pentru membrii echipei de la fabrică şi pentru tot ce am făcut de la începutul anului. Iar dacă aş fi primul pilot care câştiga pentru Lotus de la Ayrton Senna, s-ar datora mai mult procesului şi ar fi un motiv suplimentar de bucurie.

Ar fi o plăcere şi mai mare", a precizat francezul pentru publicaţia Totalrace.

Via ESPNF1

Comentarii (4)

  • Misiune imposibila ! Urmeaza Spa si implicit prima victorie din sezon pentru Lotus,dar va fi adusa de Kimi .
    12 4
  • De acord cu tine Alexandra :).
    7 3
  • la SPA.........KIMI O SA-I INVETE PE TOTI CE INSEAMNA PILOTAJ!!!!
    8 3
  • La spa Kimi o sa termine pe locul 3. si Hamilton pe 1.
    7 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru