Grosjean are un nou inginer de cursă pentru sezonul 2015

de Daniel Popescu
Miercuri, 14.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Julien Simon-Chautemps va fi noul inginer de cursă al lui Romain Grosjean pentru sezonul 2015, după ce Ayao Komatsu a fost promovat ca inginer-şef al celor de la Lotus.

Lotus a anunţat o serie de schimbări minore în structura departamentului tehnic în perspectiva sezonului 2015 al Formulei 1.

Principala noutate este promovarea lui Ayao Komatsu în funcţia de inginer-şef al echipei, după ce în ultimele trei sezoane a fost inginerul de cursă al lui Romain Grosjean. În urma acestei promovări, pilotul francez va colabora începând din acest an cu Julien Simon-Chautemps, care s-a alăturat celor de la Lotus în 2011 şi a îndeplinit rolul de inginer de performanţă pentru Vitaly Petrov, Kimi Räikkönen şi Pastor Maldonado.

Alţi doi piloţi care vor avea noi ingineri de cursă chiar dacă vor rămâne la actualele lor echipe sunt Kimi Raikkonen şi Felipe Massa. Pilotul Scuderiei Ferrari va colabora cu David Greenwood, în timp ce brazilianul îl va avea ca inginer-şef pe Dave Robson.

▶ Feature: Rolul unui inginer de curse în Formula 1

Via GPupdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru