Grosjean crede că în acest sezon va obţine prima victorie din carieră

de Daniel Popescu
Vineri, 02.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Romain Grosjean susţine că este foarte aproape să obţină prima victorie în Formula 1 şi oferă ca argument prestaţia din Marele Premiu al Germaniei.

Esential 49 de puncte a obtinut Romain Grosjean in primele 10 curse ale anului
Romain Grosjean a avut o prestaţie semnificativ mai consecventă în acest sezon comparativ cu anul trecut, reuşind să-şi treacă în cont şi două podiumuri.

Pilotul echipei Lotus consideră că a înregistrat performanţe bune în prima jumătate a sezonului şi anticipează că este doar o problemă de timp până când va reuşi să obţină prima victorie din carieră în Formula 1.

"În Germania şi Ungaria am demonstrat că putem concura în fruntea grilei şi, dacă putem continua să îmbunătăţim în acelaşi ritm, cred că vom arăta foarte bine în ultimele nouă curse. Mă simt din ce în ce mai confortabil, ceea ce cu siguranţă este un semn bun. După performanţele din ultimele curse, cred sincer că sunt foarte aproape de prima victorie", a declarat francezul citat de publicaţia ESPNF1.

După performanţele din ultimele curse, cred sincer că sunt foarte aproape de prima victorie.

Romain Grosjean
Pilot Lotus
Întrebat care este cea mai mare performanţă din acest an, Grosjean a scos în evidenţă nu numai podiumul obţinut în Germania, ci şi manevra prin care l-a depăşit pe Felipe Massa la Hungaroring prin exteriorul virajului patru.

"Mi-ar plăcea să nominalizez depăşirea lui Massa de la Budapesta, despre care în acel moment am crezut că este cea mai bună depăşire din cariera mea, dar nu mai este la fel după ce am fost penalizat pentru asta.

Podiumul din Germania trebuie să fie următoarea mea alegere, nu numai pentru că a fost un rezultat grozav pentru echipă, ci şi pentru că am luptat cu adevărat pentru victorie până la final", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (1)

  • Penalizare primita 100% incorect la depasirea lui Masa,broscoi de la FIA devin pe zi ce trece tot mai penibili.
    12 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru