Grosjean, încurajat de performanţele de la Mugello

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 04.05.2012
Romain Grosjean este încrezător că Lotus va face un pas înainte după testele de la Mugello şi a admis că dezvoltarea monopostului este crucială în acest sezon.

Romain Grosjean a dominat sesiunea de teste de la Mugello după ce a stabilit cei mai buni timp miercuri şi joi. Rezultatele au fost obţinute în ciuda faptului că Lotus s-a concentrat pe evaluarea setărilor monopostului şi mai puţin pe introducerea de noi componente, singura noutate majoră fiind o nouă suspensie utilizată joi.

Totuşi, francezul s-a declarat optimist după teste şi anticipează progrese pentru Lotus la debutul sezonului european cu Marele Premiu al Spaniei din 11-13 mai.

"Am avut multe lucruri pe care am vrut să le testăm încă de la prima cursă, dar nu am avut şansa să o facem. Acum am putut. Uneori ne ia ceva timp să facem ceea ce vrem la monopost, dar cred că există câteva lucruri interesante pe care le putem utiliza la Barcelona şi în următoarele curse ale sezonului pentru a încerca să îmbunătăţim performanţa", a declarat el pentru postul de televiziune SkySports.

Pe de altă parte, Grosjean admite că dezvoltarea monopostului este crucială pentru a rămâne în fruntea grilei de start, în special datorită diferenţelor minore dintre echipe.

"Dezvoltarea este cheia acestui sezon şi cred că am văzut şi în China ca 11 monoposturi erau despărţite de trei zecimi.

Dacă câştigi o zecime prin dezvoltarea maşinii poate însemna o îmbunătăţire de cinci poziţii. Încercam să scoatem tot ce avem mai bun din monopost, există câteva update-uri care vor veni şi asta este bine de ştiut", a mai precizat el.

Via | SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru