Grosjean îşi propune să fie mai consecvent în 2013

de Daniel Popescu
Miercuri, 13.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Romain Grosjean şi-a stabilit ca obiectiv să fie consecvent în sezonul 2013 după numeroasele accidente provocate pe parcursul anului trecut.

Romain Grosjean şi-a atras numeroase critici în sezonul precedent după ce a comis o serie de greşeli care au condus la apariţia a numeroase accidente, cel mai dramatic fiind cel din startul Marelui Premiu al Belgiei de la Spa-Francorchamps, când i-a scos din cursă pe Lewis Hamilton şi Fernando Alonso.

Prestaţiile sale i-au determinat pe şefii Lotus să amâne o bună perioadă de timp prelungirea contractului său pentru 2013, însă francezul insistă că va fi mai consecvent în 2013.

"Am muncit mult de la finalul sezonului trecut. Nu este un secret, vreau mai multă consecvenţă. Sunt rapid, întotdeauna am fost, dar nu am avut mereu consecvenţă. Trebuie să găsesc echilibrul potrivit, să reacţionez corespunzător când trebuie să obţin performanţe şi uneori să fiu mai răbdător când pilotez şi să termin cursele. La asta lucrez şi sper să dea rezultate", a declarat el citat de publicaţia franceză AutoHebdo.

Urmareste Automarket
Grosjean este încurajat şi de modul în care s-a comportat monopostul Lotus în prima sesiune de teste de la Jerez, afirmând că acesta este mai bun decât cel cu care echipa britanică a încheiat sezonul 2012.

"E21 nu este foarte diferit în termeni de design şi filosofie comparativ cu anul trecut, dar este un pic mai bun în toate privinţele.

Reprezintă o bază bună de plecare, chiar dacă mai sunt câteva lucruri la care trebui să lucrăm la Barcelona", a mai precizat el.

Via AutoHebdo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru