Grosjean, pregătit să-l ajute pe Raikkonen să lupte pentru titlu

de Daniel Popescu
Luni, 17.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Romain Grosjean a admis că îl va ajuta pe Kimi Raikkonen să câştige titlul mondial, întrucât are şanse minime să se implice în lupta la vârf după suspendarea de la Monza.

Romain Grosjean va reveni în Formula 1 după o etapă de suspendare cauzată de incidentul în care a fost implicat în Marele Premiu al Belgiei.

Francezul, care ocupă locul opt în clasamentul general, şi-a propus anterior să câştige curse în acest sezon, pe baza performanţelor monopostului Lotus, însă "seceta" din ultimele două curse l-a determinat să-şi schimbe ambiţiile într-o anumită măsură. Diferenţa de 35 de puncte care îl separă de coechipierul Kimi Raikkonen în clasamentul general îl determină să admite că, la nevoie, îl va ajuta pe finandez să-şi îndeplinească obiectivul de a câştiga titlul mondial.

"Nu aş spune că voi juca rolul unui pilot numărul doi pentru restul sezonului. Sigur, vreau ca echipa să obţină cele mai bune rezultate şi, dacă ne uitam la diferenţă de puncte dintre mine şi Raikkonen, ar fi o prostie să mă gândesc numai la rezultatele mele", a precizat el.

Urmareste Automarket
Grosjean a fost prezent la Monza în ciuda faptului că nu a putut concura şi a participat inclusiv la şedinţa piloţilor din după-amiaza zilei de vineri.
Francezul a dezvăluit ulterior că a fost primit cu căldură de fostul său coechipier de la Renault, Fernando Alonso, în timp ce Lewis Hamilton l-a ignorat complet. Atât Alonso, cât şi Hamilton, au abandonat la Spa-Francorchamps din cauza accidentul provocat de Grosjean.

Via Motorsport

Comentarii (5)

  • Deja l a ajutat im Belgia.Mai il ajuta de doua ori si este rezolvat titlul mondial!
    8 5
  • Halal ajutor la Spa ... Echipa mea preferata este Lotus sezonul asta, dar ce a facut Romain la Spa m-a cam lasat rece ... Decat ajutorul ala mai bine niciunul.
    8 2
  • ajutat in Belgia ... Kimi ar trebui sa aiba mare grija, Grosjean nu se uita in cine da :)
    10 1
  • GrosJan
    Grosjean a fost scolit de Briatore si Alonso. A priceput cu cativa ani intarziere ce trebuie sa faca ... (Piquet o fost mai destupat). Faptul ca l-a lovit tocmai pe Alonso vine din intamplarea ca acesta a schimbat masina intre timp cu una rosie :)
    5 3
  • !!atentie!! la Grosjean. Pocneste de rupe ...
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru