Hakkinen: "Rosberg îl poate învinge pe Hamilton în sezonul următor"

de Daniel Popescu
Miercuri, 03.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mika Hakkinen consideră că Nico Rosberg are abilităţile necesare pentru a câştiga titlul mondial în detrimentul lui Lewis Hamilton în sezonul 2015.

In niciun caz nu ar trebui să-l desconsiderăm pe Rosberg. A pilotat foarte bine pe parcursul sezonului.

Mika Hakkinen
Dublu campion mondial
Lewis Hamilton a obţinut în acest an cel de-al doilea titlu mondial, la capătul unei lupte echilibrate cu coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg.

Cei doi vor relua lupta pentru trofeu în sezonul următor, iar dublul campion mondial Mika Hakkinen consideră că Rosberg va avea oportunitatea de a-l învinge pe britanic.

"Un singur pilot poate câştiga titlul în fiecare an, iar de data aceasta a fost Hamilton. Dar în niciun caz nu ar trebui să-l desconsiderăm pe Rosberg. A pilotat foarte bine pe parcursul sezonului, iar în Abu Dhabi a fost din nou cel mai bun în calificări", a declarat el în cadrul unui interviu acordat sponsorului său personal, Hermes.

Hakkinen evită să anticipeze dacă Mercedes va domina Formula 1 şi în sezonul 2015, însă consideră că, indiferent de situaţie, Hamilton şi Rosberg vor fi în continuare implicaţi într-un duel echilibrat.

"Este dificil de spus în acest moment, pentru că nu am văzut încă pe circuit monoposturile din sezonul următor.

Dar cel puţin cred că rivalitatea dintre Hamilton şi Rosberg va continua. Ştiu că Rosberg este foarte motivat şi vrea să câştige titlul anul viitor. Aşa că va fi interesant să vedem dacă monopostul Mercedes de anul viitor se va potrivi mai bine unuia sau altuia dintre piloţi", a adăugat el.

Via Motorsport

Comentarii (7)

  • BBKing
    Ros a dat dovada de caracter. A stiut sa piarda cu gratie. Sunt absolut convins ca Hamilton nu va pierde deloc asa. Dimpotriva. Daca va pierde va zgudui bananierul.
    21 9
  • da il poate invinge ....daca ii pune apa in benzina...lol
    12 14
  • poate daca ii face o muita lui ham si al roaga ...:))
    3 22
  • Daca il va bate pe Hamster atunci vor zice ciuripaii ca echipa l-a ajutat. Daca nu atunci vor spune ca e slab. Orice-ar face nu va fi bine pentru fanul f1 de Dambovita. Din fericire lui Rosberg nu da nici un kkt pe ce spun unii pe-aici.
    17 7
  • F1 din 1990
    Va fi foarte greu sa-l bata, eu cred ca Ham i-a dat clasa, l-a batut pe circuit, l-a depasit cand a vrut, l-a tinut la respect. Rosberg e bun, dar nu are talentul lui Hamilton. Sa nu uitam si cele 3 abandonuri (Australia, Canada, Belgia cu celebra manevra). Rosberg s-a evidentiat mai mult in calificari, corect, dar si la start l-a facut Hamilton de multe ori.Rosberg a castigat de 3 ori cand Hamilton a abandonat.
    14 3
  • Negrus
    Rosberg la inceputul sezonului gestiona bine cursele, chiar punea presiune pe Ham, era mai slab in calificari. In a doua jumatate a sezonului lucrurile s-au inversat. Probleme tehnice numeroase a avut si Rosberg. Mai ales in ultima parte. la anul situatia poate sta cu totul altfel.
    7 2
  • Marius
    Hakkinen a mai spus aum un an ca Raikonen o sa-l bata pe Alonsa.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru