Hamilton a ratat sansa sa piloteze monopostul lui Senna

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 06.07.2009
Lewis Hamilton nu a mai pilotat monopostul cu care Ayrton Senna a devenit campion mondial in 1988, din cauza unor defectiuni tehnice la masina McLaren MP4-4.

Lewis Hamilton a participat in weekendul care tocmai s-a incheiat la evenimentul anual a Goodwood Festival of Speed, alaturi de numeroase alte personalitati din lumea Formulei 1.

Conform programului initial, pilotul britanic urma sa piloteze monopostul McLaren MP4-4, la bordul caruia Ayrton Senna a devenit campion mondial in sezonul 1988.

Totusi, evenimentul a fost anulat dupa ce cutia de viteze a monopostului a suferit mai multe defectiuni pe parcursului demonstratiei facute de Bruno Senna, nepotul regretatului pilot brazilian.

"Sunt foarte dezamagit ca nu am putut sa pilotez monopostul MP4-4 la Goodwood Festival of Speed, nu numai pentru mine si pentru baietii care au muncit din greu pentru a pregati masina, ci si pentru spectatorii prezenti la Goodwood. Cel putin Bruno a avut sansa sa o piloteze si sa o arate publicului, iar acesta cred ca e cel mai important lucru", a declarat el.

In urma acestui incident, Hamilton a pilotat monopostul MP4-23 cu care a castigat titlul mondial in sezonul precedent, dar si un Mercedes-Benz SLR McLaren.

Alti piloti din Formula 1 prezenti la Goodwood Festival of Speed au fost Jenson Button, Mark Webber, Nico Rosberg, Kazuki Nakajima si Timo Glock.

Via | Autosport

Comentarii (5)

  • de asemenea ...
    Sir Frank Williams a fost sarbatorit, cu ocazia implinirii in acest sezon a 40 de ani de prezenta in Formula 1 :)
    0 0
  • mircea
    @michelle_b
    29 iunie, F1 Champ news. Done that.
    0 0
  • mircea ...
    ooops ... sorry, I was abroad and missed that :)
    0 0
  • Senna
    Senna e sus dar nu doarme ! :X
    0 0
  • Senna
    Senna e sus dar nu doarme ! :X
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru