Hamilton, cel mai rapid în antrenamentele de vineri din Bahrain: Albon a suferit un accident în a doua sesiune

de Daniel Popescu
Vineri, 27.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în antrenamentele de Formula 1 de vineri din Bahrain, în timp ce Alexander Albon a suferit un accident în urma unei erori de pilotaj în a doua sesiune.

Marele Premiu al statului Bahrain a debutat vineri cu primele sesiuni de antrenamente libere, iar Mercedes a început weekendul în stilul caracteristic și a ocupat primele două poziții în sesiunea inaugurală.

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid după ce a fost cronometrat cu 1:29.033, în timp ce coechipierul său Valtteri Bottas a încheiat pe locul doi la o jumătate de secundă în spate.

Sergio Perez și-a adjudecat locul trei pentru Racing Point la o secundă de lider și a fost urmat de Carlos Sainz (McLaren) și Pierre Gasly de la Alpha Tauri.

În a doua sesiune, Hamilton a stabilit din nou cel mai bun timp după ce a fost cronometrat cu 1:28.971. De data aceasta, principalul său rival a fost Max Verstappen (Red Bull), care s-a poziționat pe locul doi la aproape patru zecimi în spate, în timp ce Bottas și-a trecut în cont locul trei. Următoarele două locuri au fost ocupate de Perez și Daniel Ricciardo (Renault).

Sesiunea de seară a fost marcată însă și de un accident suferit de Alexander Albon.

Pilotul echipei Red Bull a pierdut controlul volanului, s-a răsucit și a lovit parapeții de pe marginea circuitului.

Sesiunea a fost întreruptă până la preluarea monopostului de pe circuit, iar evenimentul ar putea afecta șansele tailandezului de a semna prelungirea contractului cu Red Bull pentru 2021.

Calificările pentru Marele Premiu al statului Bahrain vor avea loc sâmbătă la ora 16:00, în timp ce cursa este programată pentru duminică de la ora 16:10.

BAHRAIN: REZULTATE ANTRENAMENTE 1:

BAHRAIN: REZULTATE ANTRENAMENTE 2:

Comentarii (1)

  • Vettel
    Who let Binnotto out, who, who, who, who?
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru