Cronica Formula 1

Vineri, 27 Noiembrie 2020 | F1 TOP

Hamilton, cel mai rapid în antrenamentele de vineri din Bahrain: Albon a suferit un accident în a doua sesiune

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în antrenamentele de Formula 1 de vineri din Bahrain, în timp ce Alexander Albon a suferit un accident în urma unei erori de pilotaj în a doua sesiune.
Sambata, 31 Octombrie 2020 | F1 TOP

Bottas, pole position la Imola în fața lui Hamilton! Verstappen va pleca de pe trei, Leclerc a obținut doar al șaptelea timp

Valtteri Bottas l-a învins pe Lewis Hamilton în calificările de la Imola și va pleca din pole position în cursa de duminică. Ferrari a obținut doar locurile 7 și 14 prin Charles Leclerc și Sebastian Vettel.
Duminica, 25 Octombrie 2020 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa din Portugalia și a depășit recordul de victorii al lui Schumacher: Bottas și Verstappen au completat podiumul

Lewis Hamilton a dominat cursa din Portugalia și a depășit recordul de 91 de victorii în Formula 1 deținut de Michael Schumacher. Britanicul a revenit spectaculos după ce a pierdut poziția de lider la start în favoarea lui Valtteri Bottas.
Vineri, 23 Octombrie 2020 | F1 TOP

Bottas, cel mai rapid în antrenamentele de vineri din Portugalia: coliziune între Verstappen și Stroll în a doua sesiune

Valtteri Bottas a fost cel mai rapid în antrenamentele de vineri din cadrul Marelui Premiu al Portugaliei, în timp ce Max Verstappen și Lance Stroll au avut parte de o coliziune în a doua sesiune.
Luni, 14 Septembrie 2020 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de Formula 1 de la Mugello după două accidente colective în primele tururi. Ferrari, 5 puncte în cursa numărul 1.000

Lewis Hamilton a câștigat cursa inaugurală de Formula 1 de la Mugello și a fost acompaniat pe podium de Valtteri Bottas și Alexander Albon. Ferrari a obținut doar locurile 8 și 10 la cursa cu numărul 1.000 în competiție.
Sambata, 12 Septembrie 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Marele Premiu al Toscanei! Leclerc, locul 5 pentru Ferrari

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Toscanei și va fi acompaniat în prima linie a grilei de start de Valtteri Bottas. Charles Leclerc a obținut locul 5 pentru Scuderia Ferrari.
Duminica, 16 August 2020 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de la Barcelona! Verstappen, locul doi după ce l-a depășit la start pe Bottas

Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei după ce a plecat din pole position, în timp ce Max Verstappen a obținut locul doi după ce l-a depășit la start pe Valtteri Bottas.
Sambata, 26 Octombrie 2019 | F1 TOP

Hamilton și Vettel, cei mai rapizi în antrenamentele de Formula 1 din Mexic

Lewis Hamilton și Sebastian Vettel au fost cei mai rapizi în sesiunile de antrenamente de vineri din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Mexicului.
Vineri, 20 Septembrie 2019 | F1 TOP

Red Bull și Mercedes, luptă echilibrată în antrenamentele din Singapore: Verstappen și Hamilton au fost cei mai rapizi

Max Verstappen și Lewis Hamilton au fost cei mai rapizi în sesiunile de antrenamente de vineri din cadrul Marelui Premiu din Singapore.
Sambata, 07 Septembrie 2019 | F1 TOP

Leclerc, pole position la Monza în fața lui Hamilton și Bottas! Final bizar de calificări: aproape toți piloții au ratat ultimul tur rapid

Charles Leclerc va pleca din pole position în Marele Premiu al Italiei după ce aproape toți ceilalți piloți nu au reușit să înceapă la timp ultimul tur rapid de circuit. Grila este completată de Lewis Hamilton, Valtteri Bottas și Sebastian Vettel.
Vineri, 06 Septembrie 2019 | F1 TOP

Echilibru pe circuitul de la Monza: Leclerc și Hamilton, despărțiți de numai 0.068 secunde în antrenamente

Charles Leclerc a fost cel mai rapid în antrenamentele de vineri de Formula 1 din cadrul Marelui Premiu al Italiei, însă lupta dintre Ferrari și Mercedes se anunță echilibrată după ce Lewis Hamilton a fost cu numai 0.068 secunde mai lent.
Vineri, 26 Iulie 2019 | F1 TOP

Ferrari a dominat antrenamentele de Formula 1 din Germania: Vettel și Leclerc au fost cei mai rapizi

Sebastian Vettel și Charles Leclerc au fost cei mai rapizi în antrenamentele libere de vineri de la Hockenheim și au oferit indicii că pot învinge Mercedes dacă vremea se va menține caniculară.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 14 Iulie 2019 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de la Silverstone! Bottas și Leclerc au completat podiumul, iar Vettel l-a acroșat din spate pe Verstappen

Lewis Hamilton a câștigat cursa de la Silverstone după ce l-a depășit pe Valtteri Bottas la boxe. Charles Leclerc a urcat pe podium, în timp ce Sebastian Vettel l-a acroșat puternic din spate pe Max Verstappen.
Vineri, 12 Iulie 2019 | F1 TOP

Gasly și Bottas, cei mai rapizi în antrenamentele de Formula 1 de la Silverstone

Pierre Gasly a fost cel mai rapid pentru Red Bull în prima sesiune de antrenamente de la Silverstone înainte ca Mercedes să revină în frunte în a doua sesiune prin Valtteri Bottas.
Duminica, 12 Mai 2019 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de la Barcelona și a devenit liderul clasamentului! Bottas și Verstappen au completat podiumul

Lewis Hamilton a câștigat cursa de la Barcelona după ce l-a depășit pe start pe Valtteri Bottas, în timp ce Max Verstappen a completat podiumul după ce a trecut de Sebastian Vettel, care a ocupat locul patru în fața lui Charles Leclerc.

Tag-uri similare

Mercedes, Lewis Hamilton, cronica, cronica cursa, cronica Formula 1, cronica Spania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru