Hamilton, convins că îl poate învinge pe Rosberg în cursa din Rusia

de Daniel Popescu
Sambata, 10.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton este încrezător că îl poate depăşi pe Nico Rosberg în cursa de la Soci pentru a obţine victoria în Marele Premiu al Rusiei.

Aici este una dintre cele mai lungi distanţe până în primul viraj, iar asta ar trebui să creeze oportunităţi.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
Lewis Hamilton a fost învins pentru a doua oară consecutiv de Nico Rosberg într-o sesiune de calificări şi va pleca doar de pe locul doi al grilei de start în Marele Premiu al Rusiei.

Britanicul a blocat însă pneurile în virajul 13 al ultimului tur rapid şi îşi propune să îşi ia revanşa la start sau în timpul cursei pentru a-l învinge pe coechipierul său.

"Am atacat în al doilea tur rapid, dar nu l-am terminat, pentru că am comis o eroare în virajul 13. A fost un weekend dificil pentru toată lumea. Rosberg a făcut o treabă grozavă în turul lui. Aşa cum am văzut anul trecut, nu este o cursă chiar atât de rea pentru cel de pe locul 2. Aici este una dintre cele mai lungi distanţe până în primul viraj, iar asta ar trebui să creeze oportunităţi, dar vor fi şi alte oportunităţi în timpul cursei", a declarat pilotul echipei Mercedes.

Hamilton face referire la cursa inaugurală de la Soci, când Hamilton l-a depăşit pe Rosberg în primul viraj, obligându-l pe german să suprasolicite pneurile şi să intre la boxe.

Nu m-am gândit încă la start, mă bucur de pole şi voi lucra la un plan.

Nico Rosberg
Pilot Mercedes
Între timp, Rosberg preferă să se bucure de pole position-ul obţinut sâmbătă înainte de a se concentra pe misiunea de a câştiga cursa.

"Sunt foarte fericit.

Calificările au decurs foarte bine. Stabilitatea monopostului a fost foarte bună. A trebuit să mergem un pic pe ghicite în privinţa asta, dar a fost bine. Nu m-am gândit încă la start, mă bucur de pole şi voi lucra la un plan", a precizat el.

Rosberg are nevoie de victorie pentru a rămâne cu şanse reale la titlul mondial. El are de recuperat 48 de puncte în faţa coechipierului său cu numai 125 de puncte maxim disponibile. De asemenea, Mercedes va deveni campioana constructorilor dacă câştigă cu trei puncte în plus faţă de Ferrari.

Via GPUpdate

Comentarii (7)

  • NU cred ca se mai repeta povestea din cursa trecuta. Tuciuriul capata bataita maine.
    19 19
  • Și io care credeam ca nu ar avea nimeni curajul să creadă ca Rosberg are șanse mâine....
    1 0
  • sper sa se loveasca in primul viraj ....
    2 2
  • vyctor7
    Deocamdata tuciuriul de care vb tu este unul din cei mai buni piloti ai generatiei si are bani de iti ingroapa inca 100 de de(generatii) ca tine . Asa mai vb unii de Alonso sau Raikkonnen si alti piloti care sunt plini de bani si au sa traiasca si 30 de vieti daca se opresc maine dar tu ...qaz sau praz cum te numesti pe aici esti un anonim frustrat care sta in 100 de lei toata saptamana si te inseala femeia ca toci banii pe bautura si bilete la pariuri...
    1 3
  • Un duel roata la roata intre Ros. si Ham. ar fi interesant de vazul maine. Cat despre avansul celor de la MB la Soci este cel putin interesant, dar s-a vazut inca odata ca tot ce declara ei inainte de curse nu este decat abureala made Torger Christian "Toto Wolff". Si a-propos, i-ati vazut privirea de lup cand a luat Rosberg polul in defavoarea favoritului nr. 1?
    In orice caz daca il scapa pe Ham in fata ala e, nu-l mai prinde nici Putin pana la final.
    Fortza Ferrari!!
    10 3
  • maine v-a castiga rosberg, ham o sa ii tina spatele, cei de la MB joaca tare, o sa vedeti, si daca ham trece primul o sa il faca la boxe , o sa fie hazliu maine
    2 9
  • Finger
    @johann-esti simpatic dar gramatica, bat-o soarele.....Da, si eu tin astazi cu Rosberg, asa, ca diversitate. Si Rosberg daca scapa in fata la fel se aplica faza cu Putin. In rest Bottas sa urce pe podium daca tot l-a batut pe Vetel.
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru