Hamilton, "copleşit" de pole position-ul de la Nurburgring

de Daniel Popescu
Sambata, 06.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton susţine că este "copleşit" de pole position-ul din Germania după numeroasele probleme pe care le-a avut în antrenamente.

Este copleşitor, pentru că m-am chinuit de la prima sesiune de antrenamente.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Germaniei, însă a avut numeroase probleme în următoarele două sesiuni, totul culminând cu criticile prin radio la adresa caracterului supravirator al monopostului Mercedes.

Britanicul a impresionat însă în calificări şi, la capătul unui duel spectaculos de la distanţă cu Sebastian vettel, a obţinut pole position-ul.

"Este copleşitor, pentru că m-am chinuit de la prima sesiune de antrenamente. A devenit şi mai rău în această dimineaţă, când eram la circa opt zecimi de secundă de lider. Dar am muncit din greu pentru a analiza totul, am făcut multe schimbări şi am sperat că va funcţiona. Din fericire, monopostul a fost bun şi am putut realiza timpii pe care i-am realizat", a declarat el.

A fost un şoc, nu mă aşteptam la asta.

Echipa nu se aştepta ca circuitul să se incalzeaza atât de mult.

Nico Rosberg
Pilot Mercedes
Coechipierul său Nico Rosberg a avut o după-amiază de coşmar după ce a fost eliminat în Q2. La sugestiile propriei echipe, pilotul Mercedes a rămas în garaj în finalul sesiunii, însă rivalii au reuşit să-şi îmbunătăţească semnificativ timpii ca urmare a creşterii temperaturii. Pilotul a refuzat însă să-şi acuze în public echipa că a greşit complet strategia.

"A fost un şoc, nu mă aşteptam la asta. Echipa nu se aştepta ca circuitul să se incalzeaza atât de mult. Nu-mi vine să cred că stau aici şi credeam că voi fi cu uşurinţă în prima linie a grilei. Nu a fost vorba despre o prea mare încredere din partea echipei, pur şi simplu nu am judecat situaţia corect", a declarat el. 

Comentarii (5)

  • FLOCEA
    La cat de emotionat e Hami maine greseste pedalele:)0...
    Creca la interviu de atata emotie a tras si o basinuta!:) La `afumat` pe Vettel de akum!
    13 41
  • Hamilton, Vettel si Webber au avut greseli destul de mari in turele cu care au obtinut primele trei pozitii. Este foarte posibil ca maine in cursa odata cu cresterea greutatii monopostului din cauza coombustibilului luat la bord aceste probleme sa se agraveze.
    Arata bine cel doua Lotus si Ferrari.
    11 25
  • cucurbeu
    hamilton e doar un mare fas, totusi are un merit, castiga in calificari si in cursa e o varza disperata
    10 38
  • @curcubeu nu uita Ham e in primu an la Mercedes si chiar are ceva rezultate.Si te asigur ca in Marea Britanie castiga dar a aparut acea problema,orcum merita felicat pentru locu 4.Si speram ca se va revansa maine si va termina primu,iar Rosberg pe 3.
    @pablo Nu stiu unde ai vazut tu greselile alea multe,si daca aveau greseli nu stiu cum Kimi a venit in urma lui Lewis la 0.500s
    5 1
  • flocea si cucurbeu comentariile voastre sunt cele mai urate care le-am vazut eu pe acest site.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru