Hamilton, "copleşit" de pole. Rosberg, dezamăgit că l-a ratat

de Daniel Popescu
Sambata, 10.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton se simte "copleşit" de performanţele monopostului Mercedes în Spania, însă coechipierul său Nico Rosberg este dezamăgit că nu a obţinut pole position-ul.

Esential 0.168 secunde a fost diferenta dintre Lewis Hamilton si Nico Rosberg in calificari
4 puncte este avansul lui Nico Rosberg in clasamentul general in fata lui Lewis Hamilton
Lewis Hamilton a obţinut sâmbătă al patrulea position în primele cinci Mari Premii ale sezonului, iar Mercedes şi-a păstrat avansul de circa o secundă în faţa rivalilor de la Red Bull Racing.

Britanicul afirmă că este "copleşit" de competitivitatea monopostului în condiţiile în care aproape toate echipele au introdus îmbunătăţiri majore pe monoposturi.

"A fost o zi grea. Rosberg a pilotat foarte bine, aşa că nu ştiam dacă pot reuşi. Dar la final am scos totul din monopost. Nu ştiam care va fi ordinea, dar văd dezvoltarea monopostului şi asta mă inspiră. Nu am ştiu niciodată că putem avea genul de performanţă pe care l-am avut. Sunt complesit şi fericit", a declarat el.

Coechipierul său Nico Rosberg a admis însă că este dezamăgit de locul doi obţinut pe grila de start.

Germanul mai are un avans de numai patru puncte în clasamentul general şi trebuie să-l învingă pe Hamilton pentru a rămâne lider şi după etapa spaniolă.

"Este foarte dezamăgitor. Nu mă bucur în mod deosebit să fiu al doilea în spatele lui Hamilton. A fost un tur bun, dar Hamilton a făcut o treabă mai bună. Totul se joacă mâine. Locul doi este doar un pic mai departe de rezultatul optim. Am nevoie doar de un start bun pentru a fi la conducere şi totul se joacă", a precizat el. 

Comentarii (7)

  • pablo256r
    Mda
    Inca vre-o doua trei curse cu Lewis in fata si Nico al doilea si incepe scandalul in echipa Merc.
    E normal sa nu fii fericit cand te invinge colegul de echipa. Dar la fata pe care o avea dupa calificari Rosberg iti dadea impresia ca a abandonat.
    Punctele se dau doar maine in cursa. Azi inca nu a pierdut nimic. Cursa e lunga, se pot intimpla foarte multe, inca mai poate castiga.
    Prea mult teatru ... strica.
    16 2
  • JugaruGabi
    Rosberg e cazul sa puna mana pe treaba... sa mai lase selfie-urile si PR-ul daca vrea sa obtina ceva,
    Imi este tare antipatic Hamilton, dar in clipa asta este peste Rosberg si trebuie recunoscut fara niciun fel de insulte.
    1 2
  • Vettel va fi retrogradat cu 5 pozitii
    http://f1grandprix.motorionline.com/gp-spagna-vettel-penalizzato-di-cinque-posizioni-in-griglia/
    2 0
  • Masina lui Rosberg pare mai stabila pe viraje decat cea a lui Hamilton (Sky Sports au avut un comentariu special prin Anthony Davidson la acest lucru). De aceea probabil Rosberg va fi foarte rapid maine iar scenarul din Bahrain se poate repeta... probabil prima sansa o are cel ce va intra in fata in primul viraj dupa start...
    7 6
  • pac-pac
    o masina FERRARI o sa intre primua in primul viraj...la pariu :)))
    1 4
  • Rosberg e foarte foarte aproape de Hamilton. Si cand te gandesti ca Schumacher a fost mai bun (uneori mult mai bun) decat Rosberg in 2011 la 41 de ani ...
    1 4
  • ce atata tam tam? daca ham nu are probleme castiga... si ros dupa el. Lupta va fi in spate..............
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru