Hamilton este surprins de pole position şi anticipează o cursă dificilă

de Daniel Popescu
Sambata, 27.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton este surprins de pole position-ul obţinut în Ungaria şi anticipează că Sebastian Vettel şi Romain Grosjean îi vor pune pune probleme în cursă.

Esential 4 pole position-uri a obtinut Hamilton in acest sezon
Lewis Hamilton a obţinut în mod surprinzător pole position-ul pentru Marele Premiu al Ungariei după ce l-a devansat cu numai 0.038 secunde pe marele favorit Sebastian Vettel.

Pilotul echipei Mercedes este el însuşi surprins de această performanţă şi nu crede că a făcut un tur prin care să iasă în evidenţă.

"Este dificil din cauza temperaturilor ridicate. Am fost surprins când am trecut linia de sosire şi băieţii mi-au spus că am obţinut pole-ul. Nu am simţit că a fost un tur grozav. Am crezut că Vettel a reuşit. Sunt cu adevărat surprins, am crezut că am comis o greşeală. Am adus ceva update-uri în acest weekend, băieţii lucrează din greu şi este un rezultat datorat muncii lor", a declarat el la conferinţa de presă de după calificări.

Vettel şi Grosjean vor fi ridicol de rapizi, aşa că provocarea va fi să încerc să rămân în frunte şi să-i ţin pe ei în spate.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
Chiar dacă pole position-ul îi asigură o mare şansa la victorie prin prisma configuraţiei circuitului care împiedică depăşirile, Hamilton crede că Vettel şi Romain Grosjean, care va lua startul de pe trei, îi vor ataca cu înverşunare prima poziţie.

"Sigur că mă ajuta faptul că plec din pole position, pentru că este dificil să urmăreşti pe cineva aici.

Este o cale lungă până în primul viraj, dar sigur voi avea un avantaj dacă ajung primul acolo şi încerc să păstrez poziţia. Vettel şi Grosjean vor fi ridicol de rapizi, aşa că provocarea va fi să încerc să rămân în frunte şi să-i ţin pe ei în spate", a adăugat el. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru