Hamilton, impresionat de performanţele Ferrari din antrenamente

de Daniel Popescu
Vineri, 27.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton este impresionat de parcursul celor de la Ferrari din antrenamentele din Malaysia, însă Sebastian Vettel insistă că Scuderia va lupta cu Williams şi Red Bull.

Cei de la Ferrari arată cu adevărat grozav. Este surprinzător cât de buni sunt timpii lor.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
Mercedes a ocupat prima poziţie în ambele sesiuni de antrenamente libere de vineri din cadrul Marelui Premiu al Malaysiei, însă Kimi Raikkonen a ocupat de fiecare dată locul doi la o distanţă identică de lider: 0.373 secunde.

Diferenţa relativ mică în contextul unei sesiuni de antrenamente l-a impresionat pe Lewis Hamilton, care a admis că nu se aştepta la o asemenea performanţă din partea Scuderiei.

"Cei de la Ferrari arată cu adevărat grozav. Este surprinzător cât de buni sunt timpii lor, dar vom vedea dacă continuă la fel pe parcursul weekendului. Ştiu că turul meu nu a fost spectaculos. Sunt câteva îmbunătăţiri pe care le pot face cu echilibrul monopostului şi setările, dar toate provin de la ultima cursă. Sunt sigur că vom îmbunătăţi un pic", a declarat el.

Cred că va fi echilibrat între noi şi Williams.

Probabil şi cu Red Bull Racing şi cele două monoposturi Toro Rosso.

Sebastian Vettel
Pilot Ferrari
Sebastian Vettel, care a ocupat locul trei în a prima sesiune, la opt zecimi de Nico Rosberg, crede însă că Ferrari va lupta cu Williams pentru ultimul loc pe podium şi anticipează progrese din partea celor două echipe Red Bull.

"Cred că va fi echilibrat între noi şi Williams. Probabil şi cu Red Bull Racing şi cele două monoposturi Toro Rosso. Este dificil de spus, dar în frunte Mercedes este puternică", a explicat germanul.

Via SkySports, Motorsport

Comentarii (15)

  • Daca ploua Ferrari pot chiar castiga cursa.
    21 10
  • @F1-Racing
    Daca ploua, orice e posibil, poate castiga chiar si Button sau Alonso....
    28 11
  • Nu Ferrari au fost rapizi, ci Mercedes n-au avut o zi bună. Mâine Mercedes vor fi mai rapizi. O secundă tot le vor da celorlalți.
    18 16
  • O secundă poate Ham nu și Rosberg.
    12 12
  • qwerty
    @@F1-Racing, Button sau Alonso pot castiga daca ninge.
    40 7
  • F1 Vision
    Interesante ambele sesiuni de antrenamente, dar sa vedem evident si calificarile pentru ca se pot schimba multe pana maine. Apropo uitati aici un filmulet interesant, mai ales pentru cei care se dau mari specialisti si fara sa stie lucrurile de baza, sunt experti in "copy-paste".
    Sunt multe de vazut si de inteles in acest mic filmulet.

    https://www.youtube.com/watch?v=agyBvbhKOdc

    Vizonare placuta!
    6 0
  • maine va ninge in Laponia. Se pune?
    5 1
  • bogdan
    vreau ca ferrari sa confirme in calificari, par totusi mult mai aproape de Mercedes decat ceilalti
    11 1
  • Nu sunt rautacios, dar am impresia ca Alonso isi musca coatele
    20 1
  • Ha,ha,ha...
    Cat "ghinion"in ultimii ani pentru Ferrari,(cu exceptia anului trecut),ei au avut totusi si pilot si monopost fiabil,performant...partea proasta ca in aceasta perioada au aparut monoposturi cu performante iesite din comun,(RBR si acum Mercedes).
    Spun asta pentru ca atat BRB atunci cat si Mercedes acum,au avut/au performante cu mult peste "normal",nu am mai vazut o lupta cat de cat egala pentru victorie,intre doua echipe macar,de muuult timp....poate,poate anul asta?!Ma cam indoiesc,poate la anul...iar :))) !?
    6 1
  • bogdan
    corect Cyrus, nu ii cade bine deloc situatia actuala.
    8 2
  • Nu stim ce va face Alonso. E posibil sa-l vedem de la anul la Mercedes. Nu regreta plecarea de la Ferrari. Ar fi regretat doar daca Ferrari faceau o supermasina cu care sa se bata de la egal la egal cu Mercedes. El a mai fost in situatia de a se bate pentru titlu cu o masina mai slaba. Ferrari au facut un mare pas fata de 2014, insa daca luam ultimii 6 ani e cam tot in aceeasi nota generala. Mare atentie pentru memoria unora, Alonso a pierdut 2 titluri cu Ferrari in ultima cursa! Credeti ca in 2015 Vettel ori Kimi se vor bate pentru titlu? E retorica.
    7 6
  • bogdan
    2015 _greu de luat titlul in fata Mercedes, dar vreau sa cred ca Ferrari va fi arbitru intre Hamilton si Rosberg. Nu mi as dori pt sportivitatea competitiei ca arbitrajul sa se faca de la standuri Mercedes
    1 0
  • Alonso a ajuns cu noroc cu sanse in ultima cursa. Daca si Vettel sau kimi au norocul ala, da, pot si castiga titlul. Dar asta inseamna multe abandonuri pentru cei de la Mercedes. RBR in 2012 a inceput anul foarte prost, Alonso avea masina mai buna ca ei la inceputul campionatului si l-au depasit pana la final. Asa a fost de fapt in lupta pentru titlu. In 2010 Vettel si Webber se incurcau unul pe altul.
    0 5
  • @yop bati campii
    In 2012 Ferrari aveau masina mai buna?Tu sigur n-ai habar ce vorbesti. Nici macar a doua masina nu era de pe grila. Incepuse anul ca a 3-4 masina. Pune mana pe analizele primelor curse. Alonso a castigat in Malaezia plecand de pe 11 o cursa magistrala pe ploaie, altminteri nici nu se punea problema unei victorii.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru