Hamilton, impulsionat de prima victorie: "Succesul de la Monaco demonstrează că am rămas la fel de bun ca întotdeauna"

de Daniel Popescu
Marti, 07.06.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton îşi avertizează rivalii că este la fel de bun ca întotdeauna şi justifică afirmaţia prin victoria obţinută pe circuitul de la Monaco.

Lewis Hamilton a avut nevoie de 6 curse pentru a obţine prima victorie în sezonul 2016 al Formulei 1. Succesul a venit pe circuitul de la Monaco şi a fost facilitat de o greşeală de coordonare din partea mecanicilor Red Bull Racing la ultima oprire a lui Daniel Ricciardo.

Cu toate acestea, Hamilton afirmă că victoria din Principat demonstrează că este într-o formă similară cu cea din trecut şi consideră că va reuşi să continue în acest ritm pe tot parcursul anului.

"Am demonstrat că sunt la fel de puternic ca întotdeauna şi voi rămâne aşa pentru restul anului. Totuşi, mai este mult până departe. După primele 6 curse am văzut că orice este posibil", a declarat pilotul echipei Mercedes.

Urmareste Automarket
Coechipierul său Nico Rosberg a câştigat primele 5 curse ale sezonului, însă prestaţia modestă de la Monaco a făcut ca avansul său în fruntea clasamentului general să scadă acum la numai 24 de puncte.

Germanul speră însă că Monaco să reprezintă un simplu accident în drumul său spre primul titlu mondial.

"M-am pregătit pentru câteva curse dificile după startul fantastic de sezon. Sper ca în ultimul Mare Premiu am avut tot ghinionul într-o singură cursă şi că de acum înainte voi progresa din nou", a precizat el.

Via BBC Sport

Comentarii (21)

  • Ha,ha,ha...
    Da...si modest ! :))))
    20 3
  • cind ai cea mai buna masina este usor de vb ..
    19 5
  • Crezi ca a ieșit vreodată vreunul campion cu o mașina proasta? ...pe bune!!!
    19 1
  • serban
    @ss76 Da, ai dreptate, dar ceilalți măcar au avut bunul simț să nu bată darabana ce buni sunt ei ! Mă refer la Stewart, Fittipaldi, Lauda, Prost, Piquet, Senna, Schumi, Hakkinen, nume unul și unul !
    20 3
  • Coechipierul său Nico Rosberg a câştigat primele 5 curse ale sezonului Eu stiu ca are 4 curse castigate, la Barcelona a castigat Verstappen si la Monaco Hamilton total 6 curse anul asta
    7 0
  • mobius
    Eu, draga Serban, l-as adaugasi pe Alonso.
    12 5
  • Greseala in text! Nico Rosberg nu a castigat primele 5 curse ale sezonului!
    3 1
  • L-ai adauga dar si ala a fost al fel de "modest" cand zicea "a castigat cel mai bun".
    6 4
  • Lasa, Lewis...te calmeaza repede inginerii tai!
    10 4
  • Andrei
    Alonso si Hamilton si cei mai buni piloti din grila. Nimic mai mult, nimic mai putin.
    12 8
  • @serban
    Serios?:))) Senna?:)))
    Ala da modest :))) mai ales cu " it is my God given right to win " :))))))))))
    7 3
  • TITI F1
    Ce faceti bai praduitorilor? eu cu Mertanu cu 1 secunda pe tur in fata tuturor, voi cu taurii si cu caltuii aia rosii, eu am timp sa intru la standuri sa fac schimbu si sa beau si un fresh, voi va chinuiti pe pista sa faceti tempertatura in cauciucuri. Am o masina corecta corespunatoare, aferenta performantei si o sa castig duminica asa la pas pe barosaneala ca m-am suparat, intr-o singura cursa am recuperat 18 puncte.
    12 1
  • Sunt bune cauciucurile pirelli ca au rezistat 50 de ture si mecanicii de la redbull (care au uitat sa bea redbull), ca altfel nu prindea podiumul. Mi-e cam sila de acest "Mayweather" al formulei 1. Sper sa iasa Rosberg anul asta, ca restul nu au masina.
    7 11
  • @mirco, nu inteleg remarca ta "noroc cu mecanicii de la Redbull... ca alfel nu prindea prodiumul", dar cine mai era in fata lui? Pardon, in spatele lui, la secunde bune distanta. De altfel, te intreb, daca il lasa din primele tururi Robserg, la ce distanta era in fata lui Ricii?Intreb si eu deoarece se trezesc unii pe aici sa comenteze fara sa fi fost atenti la cursa sau pur si simplu sunt hateri Hamilton. Eu nu sunt fan Hamilton, asta asa ca idee. Comentati ceva real, nu baliverne.
    11 3
  • serban
    @Kyro Corect, dar la Senna era realmente fanatism religios, într-o viață de arab cred că ar fi fost un taliban perfect și un terorist fără scrupule, însă nu l-am văzut nicăieri, publicație, sau tv, unde să se umfle în pene cât de bun este el, deși ar fi avut toate motivele să o facă !
    6 7
  • serban
    @Alex Să nu uităm totuși că Ricciardo l-a înghesuit toată cursa și să fim corecți, a câștigat cu mult, mult noroc. Dar cum norocul ține cu cei puternici, comentariile sunt de prisos.
    7 3
  • @serban: a avut si Senna bubele lui in cap, stai linistit. Senna a fost genul de pilot care credea ca totul i se cuvine.
    7 3
  • TITI F1
    Asa au fost si sunt toti campionii din F1, ia sa-l vedeti si pe MAXX peste un an doi ce aroganta si aere o sa aiba in cap
    10 0
  • maimutza,malai viseaza :))
    3 8
  • Cand caracterizezi pe cineva trebuie mentionat din ce punct de vdere o faci. Una este calitatea umana, caracterul, altceva este talentul.
    1 0
  • @serban, sa nu uitam ca omul doar a trebuit sa isi protejeze ultrasfoturile sa il tina pana la final, cum se apropia Ricci, cum se departa...
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru