Hamilton întrerupe dominaţia Red Bull şi pleacă din pole în Coreea!

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 15.10.2011
Lewis Hamilton va pleca de pe prima poziţie în Marele Premiu al Coreei de Sud după ce a întrerupt seria de 16 pole position-uri ale rivalilor de la Red Bull.

Dominaţia absolută a echipei Red Bull Racing în calificări a luat sfârşit în Coreea de Sud, după ce Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în calificări şi va lua startul din pole position în cursa de duminică.

Cronometrat cu 1:35.820, pilotul echipei McLaren a obţinut primul pole position după Marele Premiu al Canadei din 2010 şi l-a devansat cu două zecimi de secundă pe campionul mondial Sebastian Vettel, care s-a mulţumit astfel doar cu poziţia a doua.

Linia a doua a grilei de start are aceeaşi configuraţie de monoposturi, cu Jenson Button (McLaren) în faţa lui Mark Webber (Red Bull), în timp ce Felipe Massa a reuşit din nou să se poziţioneze în faţa coechipierului său de la Ferrari, Fernando Alonso.

Ceilalţi piloţi nu au contat în lupta pentru pole position, cu Nico Rosberg (Mercedes GP) pe locul şapte în faţa lui Vitaly Petrov (Renault) şi Paul di Resta (Force India). Adrian Sutil va pleca de pe locul 10 după ce a preferat să rămână în garaj pentru a salva pneurile.

Marea surpriză din a doua parte a calificărilor a fost eliminarea lui Michael Schumacher, pilotul echipei Mercedes GP intercalându-se locul 12 între cei doi piloţi ai Scuderiei Toro Rosso, Jaime Alguersuari şi Sebastien Buemi. Nici Sauber nu a reuşit să promoveze în Q3 cu niciunul dintre piloţi, la fel ca şi Bruno Senna de la Renault.

În ciuda previziunilor optimiste ale noii conduceri tehnice, Williams traversează în continuare o perioadă neagră.

Pastor Maldonado va pleca de pe locul 16, în timp ce Rubens Barrichello a ratat calificarea în Q2, urmând să plece doar de pe locul 18.

Brazilianul este urmat pe grila de start de piloţii celor trei echipe noi, în ordinea Lotus, Virgin şi Hispania, cu menţiunea că Daniel Ricciardo nu a efectuat niciun tur cronometrat din cauza unor defecţiuni tehnice la instalaţia electrică.

Coreea de Sud - Rezultate calificări:

 1.  Lewis Hamilton        McLaren-Mercedes     1m35.820s
 2.  Sebastian Vettel      Red Bull-Renault     1m36.042s  + 0.222
 3.  Jenson Button         McLaren-Mercedes     1m36.126s  + 0.306
 4.  Mark Webber           Red Bull-Renault     1m36.468s  + 0.648
 5.  Felipe Massa          Ferrari              1m36.831s  + 1.011
 6.  Fernando Alonso       Ferrari              1m36.980s  + 1.160
 7.  Nico Rosberg          Mercedes             1m37.754s  + 1.934
 8.  Vitaly Petrov         Renault              1m38.124s  + 2.304
 9.  Paul di Resta         Force India-Mercedes no time
10.  Adrian Sutil          Force India-Mercedes no time
Q2 cut-off time: 1m38.254s Gap **
11.  Jaime Alguersuari     Toro Rosso-Ferrari   1m38.315s   + 1.789
12.  Michael Schumacher    Mercedes             1m38.354s   + 1.828
13. 
Sebastien Buemi Toro Rosso-Ferrari 1m38.508s + 1.982 14. Kamui Kobayashi Sauber-Ferrari 1m38.775s + 2.249 15. Bruno Senna Renault 1m38.791s + 2.265 16. Pastor Maldonado Williams-Cosworth 1m39.189s + 2.663 17. Sergio Perez Sauber-Ferrari 1m39.443s + 2.917 Q1 cut-off time: 1m39.464s Gap * 18. Rubens Barrichello Williams-Cosworth 1m39.538s + 2.013 19. Heikki Kovalainen Lotus-Renault 1m40.522s + 2.997 20. Jarno Trulli Lotus-Renault 1m41.101s + 3.576 21. Timo Glock Virgin-Cosworth 1m42.091s + 4.566 22. Jerome D'Ambrosio Virgin-Cosworth 1m43.483s + 5.958 23. Tonio Liuzzi HRT-Cosworth 1m43.758s + 6.233 24. Daniel Ricciardo HRT-Cosworth no time

 

Marele Premiu al Coreei de Sud va avea loc duminică cu începere de la ora 09:00.

Comentarii (55)

  • HE'S THE FASTEST MAN ON THE TRACK :)
    31 37
  • Lewis Hamilton
    Hami top of the class
    hai retardeilor ...comentati... adevaratul campion v-a aratat valoarea...
    23 50
  • hahaha
    ia uite ce de minusuri!
    dau toti ofticatii si frustratii !!
    21 34
  • Jack the Ripper
    injunghiati in inima
    Cam asa se simt cei mai mari "comentatori" de pe acest site....v-a bagat Lewis un cutit in inima...cam greu de inghitit...si mancarea astazi va intra cu noduri...de 2 luni nu ati mai "tacut" aici,la cea mai mica respiratie a lui,l-ati criticat!.Si unde stirea nu avea nici o legatura cu el,voi ati gasit-o !
    21 25
  • Hamilton
    Bravo Hamilton.Weekend inceput bine,speram sa se termine cu o victorie:D
    30 13
  • YEEEESSSS!!!!!!!!!!!!
    Ma bucur ca a fost intrerupta seria de pole-uri Redbul!

    Se pare ca McLaren invinge Redbull chiar cu furtisagurile acestora.
    Aripa fata McLaren flexibila
    Se pare ca cei de la McLaren au copiat flexibilitatea aripii fata Redbull. Daca la Redbull era legala acum de ce n-ar fi?
    21 19
  • Bv Hamilton
    Nu inteleg ce atatea frustari si comentarii aiurea. Hamilton a fost cel mai rapid azi si bravo lui. Nu cred ca cei care au dat "minusuri" sunt frustati ci poate doar ca, comentariile voastre sunt acide. Daca a fost criticat Hamilton a fost pentru ca a gresit iar daca a facut treaba buna a fost laudat.

    @Lewis Hamilton nu castigi razboiul cu o batalie, daca intelegi ce vreau sa spun!
    O zi buna!
    33 6
  • @Coreea 2012
    Ce frustrari si cat de multe comentarii aiurea al celor care sunt prea frustrati sa inteleaga ca cateodata unii sunt mai buni, cateodata altii sunt mai buni si asa mai departe. Anul acesta ii apartine lui Vettel, el este singurul castigator, pentru restul... se numeste consolare. Hamilton a reusit un tur foarte bun si este foarte bine pentru el, bravo lui! Dar nu-l vad bine in cursa, asa ca vedem maine daca nu cumva tot Vettel este cel avantajat :)

    Cat despre prostiile cu furtisagurile... pacat ca vorbesc tocmai cei care se pricep cel mai bine la asa ceva. Curajos este cel care isi felicita adversarul si cand nu castiga, nu cel care se ascunde si u stie sa piarda.
    28 8
  • hahaha
    @altair19
    Ce spui tu straine? Obiectivismul e departe! Hamilton laudat? Sunt cativa aici care si-ar taia o mana mai bine decat sa recunoasca talentul lui Hamilton! Comentarii acide de la fanii McLaren in ultimul timp- nu prea au fost.
    17 14
  • hakkinen
    Felicitari Lewis !
    Bravo Lewis, ai intrerupt dominatia RBR cand nu mai speram!
    Ne-ai dezamagit putin in ultimul timp,dar speram sa iti revii.

    @Hakinen- nu meriti sa postezi sub numele acesta,ori esti doar un copil,ori sa-ti fie rusine ! stii tu de ce!
    13 6
  • Red Bull
    uite cateii, au venit la resturile Red Bull
    E bine ca dupa atatea luni de frustrare fanii ham se bucura, descatusarea e mare, refulati frustratilor dar abia maine e cursa..sa vedem ce parapeti ori piloti izbeste tembelu.V-au ramas si voua niste resturi de la Red Bull si sunteti in al 9-lea cer:))))
    13 13
  • @Hamilton Fans
    Nu se dau puncte pt Pole - Position... Calm, calm! Sa termine cursa ori sa o castige si apoi bucurie!
    21 11
  • hakkinen
    Ham ne-a facut de rusine pana cum, sper sa aduca masina acasa intreaga.E rusinos cum cu un asemenea monopost capabil de victorii sa fii pe locul 5!
    14 5
  • Red Bull
    Pentru fanii fanatici nu mai conteaza cursa.Saracii au rabdat prea multa foame si au iesit la resturi;)
    9 11
  • hahaha
    @Schubler
    Nimic nu ne poate strica bucuria,chiar daca maine abandoneaza ! Campionatul e terminat....
    9 7
  • @Schubler
    E adevarat ce zici tu nu se dau puncte pt pole position ....dar pana la urma Hamilton a reusit ce n-a reusit nimeni in acest an
    17 7
  • @hahaha
    adevaratii fani ai motorsportului in speta F1 apreciaza si valoare advresarilor. Eu recunosc nu sunt fan hamilton dar recunosc ca astazi a fost mai bun decat competitia. cat despre cei ce comenteaza tot timpul aiurea despre un pilot sau altul doar pentru ca nu il "suporta" ei pe respectivul pilot nu au nici o treaba cu formula 1, nu inteleg ce se intampla.
    Sper sa vedem o cursa frumoasa maine!
    17 4
  • @Clown (HAHAHAA)
    Scorul la Pole anul asta este 12 (Vettel) - 3 (Webber) - 1 (Hamilton) ... daca voi va bucurati pt un Pole, fanii RBR sunt neimpresionati avand in vedere scorul de mai sus: 15-1-0 per total scorul RBR -McLaren-restul lumii! Sa fie o victorie... altfel e energie consumata aiurea sa te bucuri pt un Pole! Nu neg ca e o realizare frumoasa, insa e doar una, comparativ cu 15, asadar are mult de lucru maine in cursa... foarte mult sa ramana P1 si va trebui sa scoata tot talnetul ala din el care momentan este umbrit de un vedetism bolnav care-l distruge psihic si-l fac sa fie un pilot cu mult sub valoarea lui.
    12 8
  • @dAVIDENKO
    La partea asta... foarte corect! Asa este! Este singurul care a batut RBr la pole. Insa e o felie din 16 cu campionatul castigat! Nu poate fii aceeasi bucurie ca atunci cand lupta pt titlu. Eu oricum comentam pt cei care se supra entuziasmau mult prea tare.
    11 2
  • George
    Si la Suzuka Mclaren au avut masina de pole dar...n-au avut pilot.Maine in cursa Button il bate pe Hamy.
    12 8
  • @Clown
    Incorect... tu esti imbecil, eu vb frumos! Daca nu folosesti un nume, "hahahaa" se atribuie Clownilor ;) Nu e politicos sa te dai viteaz cand nu te stie nimeni! Tipic lasilor! Desi putem face rost si de IP, sa ne cunoastem putin la ochi! Depinde de tine ce vorbesti in continuare! :)
    5 8
  • @ Schurubel
    Schimba-ti avatarul ca ajungi sa fii considerat lingau.
    3 10
  • natie de romani
    NATIE DE ROMANI MURITORI DE FOAME
    MURITORII DE RAND DIN ROMANIA NU STIU DE FAPT CA McLaren Mercedes prin acest polle position indifernet de cei doi piloti ai sai care l-ar fi obtinut a oprit de fapt RBR-ul sa le doboare un record de 16 polle-uri ce le apartine din 1987 ...am o rugaminte la voi, nu mai rostiti numele MONOPOST pe aici ca habar nu aveti cum arata si nu mai incercati sa dezvoltati atat de mult ptostia voastra despre f1 ca ati atins pragul infantilitatii majore dobandide ...oricum dupa ce vedeti o cursa indiferent de care ca oricum nu stiti la ce va uitati va rupeti motoarele la dacii in doua visand la cai verzi (galben-ferrari) pe pereri ...ca un anumit frustrat massa, la care si ferrari renunta de altfel!
    14 12
  • andrey_1293
    Calificari
    Hamilton azi a facut ce n-a mai reusit nimeni anul acesta: sa opreasca in sfarsit Red Bull. Bravo lui, dar campionatul este transat, si pe Hamilton nu-l vad luptandu-se pt vicecampion. Cel putin nu anu asta. Maine va fi o cursa grea, pt ca flamandu-l de Vettel nu cred ca-l va lasa sa scape usor. Mai ales ca nu mai are acum ce sa riste. Sper sa fie o cursa frumoasa si sper sa nu ucida Hamilton cursa cum a mai ucis el anul acesta. Button si el e posibil sa fie acolo sus in timp ce Alonso (start lansat:))) o sa fie si el in carti. Pe Webber, cu starturile lui CA DIN PUSCA nu-l vad prea bine. Asteptam cursa:X
    7 4
  • Mihai F
    Cum a facut ceva Hamilton pe circuit cum apar comentariile ultrasilor meclada!Spam si multa mizerie in comentariile lor.Tipic.A, voi nu sunteti romani...Cand castiga Red Bull era mai multa decenta prin zona.Alti fani, da.
    9 10
  • bubumic
    @natie de romani
    thumbs up!!! tot respectul:))
    2 8
  • Andrei
    @natie de romani
    Noroc ca prostia nu este contagioasa, pentru ca o dadeai si cunoscutilor tau. Da Hamilton exact la asta se gandea.... cum sa-i opreasca pe ce de la Red Bull. Nu conteaza este nu a avut rezultate in ultimul, nu conteaza ca rade lumea de el pe strada si in ziare, nu conteaza ca-si bate joc de munca echipei si ca coechipierul lui face o treaba foarte buna cu doar 10% din stresul reusit de el... Daca ca sa vezi... lui Hamilton numai de recorduri ii pasa. Exact la asta se gandea cand se pregatea de cursa ieri. Bravo esti prea destept pentru universul asta sa stii. Sa stii ca nici macar nu te-ai prins cat de prost esti pana acum, dar mai grav este ca nici nu vreo sansa sa te prinzi. Si vezi... stai de departe de prietenii tai se pot infecta cu prostia pe care o debiteazi. Multa bafta... muritor de rand... iti spune buna un zeu nemuritor.
    9 6
  • neamtu
    @haha
    Ai scoala da nu prea ai invatat sa scrii...Dupa punct se scrie cu majuscule, dar..probabil ai o diploma care valoreaza cat afirmatiile tale..adica zero!
    7 3
  • mandea in pole-a luat foc casa meccheaters
    Ia te uita, or iesit meccheaters la comentarii:)), voi maine sa nu va mai uitati la cursa ca e primejdios pt voi.Pe ei ii intereseaza recordurile, pai sa ramaneti cu ele ca titluri nu prindeti.Bun e si recordul din 87.Maine, mandea mai da in Massa sau nu, asta-i intrebarea;).Adio titluri.Ramaneti cu mandea
    10 9
  • @Andrei-fiti-ar limba si literatura romana!
    "Nu conteaza este nu a avut rezultate in ultimul"-ce poate intelege un cititor din fraza asta formata din 3 verbe puse unul langa altul (a conta, a fi, a avea)? Cred ca ce scoti pe gura aia si mananci: "daCA CA sa vezi..."
    Asa deci nu mai examina si judeca tu pe altii inainte de a-ti face tie aceste lucruri si un alt sfat pe care ti-l dau este:
    "Desteapta-te romane sau vorbeste mai in soapte
    Caci altfel francezii de tine vor rade pan' la moarte!"
    Mult succes...capsunar roman...iti ureaza cineva care-i e scarba ca-ti e frate compatriot.
    10 5
  • Andrei
    @mavrick
    Adauga acolo "sezon" :) Si nu suntem compatrioti, asa ca fapt divers :P
    2 10
  • mda, numai mexicani si indieni in zona, fani meclada
    8 8
  • ctlnmihai
    Pole Hamilton
    Un pole obtinut care conteaza mai mult pentru moralul lui Hamilton.Daca pole-ul va fi dublat si de o victorie vom vedea .Important e ca Mclaren ocupa locurile 1-3 pe grila de start si are sanse destul de mari sa celebreze cursa cu numarul 700 , printr-o victorie
    4 3
  • ctlnmihai
    Vettel
    Vettel se afla sub investigatia comisarilor de cursa..este banuit ca ar fi taiat o sicana in timpul Q3
    4 3
  • Andrei
    @F1-zone
    Nu prea stiu ce treaba au mexicanii si indienii cu mine... eu nu-s fan McLaren... Mavrick era ofticat ca am uitat sa scriu mai sus "sezon", in rest nu-s probleme.
    2 6
  • ctlnmihai
    Cu mentiunea ca nu este vorba despre turul de calificari, ci de turul de revenire la boxe.
    2 2
  • Hakkinen
    @ctlnmihai
    Saracul ctlnmihai stie sa posteza doar 2 lucruri: cand abandoneaza pilotii Ferrari este cel mai fericit si cand pilotii de la Red Bull sunt investigati. In rest... liniste pe toata linia, nu de alta dar nu este genul care sa se bucure de rezultatele altor piloti, el se uita la Formula 1 doar pentru a vedea evolutia pilotilor McLaren. Oricum daca castiga vreo cursa Alonso, nu postea nici o felicitare nimic, iar da castiga Vettel este primul care spune ca doar masina este de vina. Halal fan... dar deh este mandru de ignoranta de care se bucura in fiecare zi.

    Daca nu castiga maine Hamilton, ctlnmihai nu se va obosi sa-l laude pe Button sau pe Vettel... este bine sa aplice strategia strutului.
    5 7
  • ctlnmihai
    Hakinnen
    din moment ce mi te adresezi inseamna ca nu sunt ignorat...Daca eu aplic strategia strutului ,tu aplici strategia cameleonului.
    5 3
  • ctlnmihai
    Vettel
    A scapat fara penalitate
    3 3
  • Hakkinen
    @ctlnmihai
    Problema ta ce strategie aplici, dar ca fan McLaren ma deranjeaza lipsa de fair play pe care o arati fata de pilotii altor echipe. Orice postezi sunt doar jigniri si doar frustrari la adresa altor piloti si alte echipe. Nu asta inseamna sa fii fan, fie fan McLaren sau al altor echipe. Si nu mi te adresam, facem doar o remarca asupra felului in care postezi. Din pacate mai sunt si altii fani McLaren care nu stiu decat sa jigneasca si sa adreseze injurii si care 90% din timp nici nu posteaza daca favoritul lor nu castiga. Parerea mea... este ca voi aveti de pierdut, pentru ca toti suntem o comunitate, orice favorit am avea, injuriile aduse de cei ca tine nu au cum sa ajute in vreun fel.

    Mare smecherie, cum apare ceva rau despre Vettel & Alonso esti primul care posteaza, cum favoritul tau greseste, esti primul care da vina si incepe sa jigneasca. Tie iti faci rau si altor fani McLaren. Si da esti mare smecher alaturi de nebunul Mircea_1984. Mare smecherie... poate vine timpul sa va maturizati si voi?
    4 4
  • ctlnmihai
    Hakkinnen
    E dreptul meu sa postez cum vreau asa cum e dreptul tau sa crezi ce vrei despre mine sau altul..Cat de obiectiv esti se vede, cand vezi doar felul cum posteaza fanii Mclaren .Daca in comentariul tau i- ai fi mentionat si pe cei care posteaza anti mclaren sau anti hamilton te-as fi crezut dar din pacate nu ai pomenit nimic ,ceea ce ma face sa ma indoiesc de bunele tale intentii.
    5 4
  • Poate unii nu stiu inca, dar
    Campionatul Mondial din 2011 s-a terminat.

    Sa vedem ce va fi in 2012.
    6 2
  • Who is the fastest man on the track?????
    Mclaren este mai buna decat Red Bull. In regim de cursa au reusit sa recupereze superb si sa aiba o masina mai rapida decat Red Bull inca de la sfarsitul lunii iulie. Au mai trecut cateva luni si in ciuda a tuturor inovatiilor lui Newey, Mclaren a reusit sa aiba cea mai rapida masina si pt calificari. Pacat de momentele de nebunie si negandire de care trebuie sa recunoastem daca vorbim serios, a dat dovada Lewis de-a lungul sezonului 2011. Si-a tras singur gloante in bocanci. Iar tot respectul pentru Vettel. A avut si sansa foarte multa anul acesta, dar a stiut sa abordeze si sa speculeze cu calm absolut totul in acest sezon. Dar important este ca Mclaren a reusit sa bata si in regim de calificare Red Bull. In curse inca de la Nurburgring incepea sa fie mai rapida decat Red Bull, doar ca a fost greu sa sparga bariera asta a turului de calificare pe care le scotea Newey cumva, de undeva. Cred ca acuma ii clar pentru toata lumea ca Mclaren poate sa recupereze cel mai mult dintre echipe de-a lungul unui sezon. In urma cu 9 luni erau la 1.5-2 sec de Red Bull (la ultimele teste din februarie) iar acum au reusit prin forta de care este in stare sa detroneze o masina echipata cu tot felul de siretlicuri tehnice. Deci HE IS THE FASTEST MAN ON THE TRACK.
    4 15
  • 112-Politia Romana
    Dupa tragicul eveniment din Giurgiu si alte evenimente avute loc in tara noastra Politia Romana este acuzata(nu in intregime ci doar cativa ce lucreaza in domeniu) din cauza scazutei calitati a serviciilor prestate statului. @Mclaren_Mircea_1984 este unul care imi demonstreaza asta! Cum? Eu de-as fi politist, vazand toate comentariile lui si ideile pe care le are l-as pune sub urmarire pentru suspiciune de...hai sa nu fiu dur cu el si sa zic doar "consum excesiv de droguri" nu si trafica. Asta pentru ca altfel nu-mi explic cum poate omuletul asta sa aibe un asa mod de a gandi =))
    10 5
  • rectific
    "trafic"
    3 3
  • Spartanu
    Vettel
    Bucuria lui Hamilton nu va dura mult!de fapt dupa calificari nici nu era bucuros!e un pilot care nu se multumeste cu nimica.Sper Vettel sa-l depaseasca pe Ham la start
    2 0
  • ctlnmihai
    plictis
    plictis mare aici..nici măcar certurile nu mai sunt interesante ,cum erau acum 1 an.toți caută să te îndrume pe calea cea bună cu politețe..
    0 0
  • @mavrick
    Fata de restul comentarilor pe care le-a avut pe tema F1..acesta e unul destul de decent .....fara aberatii si alte chesti de genul.
    4 1
  • Andrei
    @Fani
    Baiatul asta "Mclaren_Mircea_1984", saracul de el, are nevoie urgenta de un doctor. In 2009 a zis la fel ca McLaren recupereaza cel ma bine si la mijlocul sezonului are cea mai buna masina... in 2010 a dat copy paste si iarasi aceeasi prostie, iar acuma... un pic mai sus... un alt copy paste cu aceasi prostie. Cititii comentariile... sincer ori este prost si saracul nu stie decat sa spuna acelasi lucru, ori pur si simplu este nebun si repeta acelasi lucru crezand ca il asculta cineva. Nu cred ca baiatul asta se uita la aceleasi curse pe care fanii le urmaresc, nici nu cred ca stie cum s-a desfasurat campionatul de anul aceasta, cred ca a ramas blocat in timp, undeva prin 1984 cand probabil a suferit o trauma care l-a marcat definitiv. Sau poate pur si simplu este adeptul unei secte care-l divinizeaza pe Hamilton si acest lucru sincer... nu poate decat sa atraga mila oamenilor pentru acest suflet pierdut care nu intelege si nu percepe realitatea in care restul locuitorilor Terrei traiesc si isi desfasoara viata de zi cu zi. Singura parere de rau pe care o am este ca este pacat rau de tot ca nu incercam sa-l ajutam. Exista doctorii care il pot ajuta, poate parintii lui sa-l ajute, sa discute cu el, cine stie. Este un suflet pierdut, dar asta nu inseamna ca-i prea tarziu, sau cine stie in cazul lui poate de mult este prea tarziu. Sincere condoleante familiei lui pentru un asa fiu. Nu doresc nimanui sa aiba un asemenea copil... baiatul asta este mai distrus decat un dislexic sau un retard. Sau poate sufera de sindromul Kanner... Doamne fereste.
    8 3
  • @Andrei
    fugi repede in barlog ca incepe sezonul de hibernare. treci la ZZZzzzzZZZzzzz
    2 5
  • @Davidenko
    Tie ce iti trebuie? Ce treaba ai tu sa comentezi ce scriu eu. Repede trebe sa faci tu pe desteptul si sa iti dai cu parerea. Vorbeste cu puricele maverick despre natura, politica, arta, istorie, ce vrea inima ta nu mai lansa tu ironii fine la adresa mea. Eu nu am zis nimic niciodata ceva referitor la tine sau la ceva zis de tine, ama vut treaba doar cu serpii astia de ferarristi. Sanatate.
    2 6
  • ctlnmihai
    comentarii
    mișto comm-ul lui mircea. nu-l credeam în stare de așa ceva.. comm-ul lui Andrei îmi aduce aminte de Neo... dacă e să mă iau după structura și lungimea comentariului. nu laud comentariul lui Andrei deoarece la el a devenit ceva obișnuit un asemenea comentariu..
    0 0
  • ctlnmihai
    Autismul
    observ că și oamenii politici de la noi din țară încep să folosească termenul ce definește boala asta.. nu mai departe de azi D-na Andreea Paul Vass
    0 0
  • Marea majoritate
    Pt cei care comenteaza fara a fi logati , comenturile voastre sunt aproape egale cu 0, nici macar nu stim cine comenteaza! Pt. ceilalti , e intradevar un pole position meritat de McLaren dar este tot asa foarte apropiat de zero , conteaza mai mult pentru masina de anul viitor decat pentru palmares. In rest va rog lasa-ti ortografia sau alte chestii , se cam intelege ce vor sa spuna unul sau altul.
    4 0
  • wow .. dar pentru ce ?
    Mi se pare ciudat ca fix acum pleaca el de pe prima pozitie .. fix cand Vettel e campion (matematic vorbind) .. cand nu prea mai conteaza cine iese primu (poate doar spectacolul sa fie singurul motiv pentru vizionat) in rest ce sa zic .. pentru a se spala putin mandria .. numele echipei .. palmares .. s.a.m.d.

    In fine felicitari lui Hamiliton pentru pole .. e atlfel cand auzi ca-i altcineva pe pole .. mai iesim din rutina .. poate ceva mai mult spectacol ..

    Doamne-Ajuta !
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru