Hamilton: "McLaren este doar a treia forţă în Formula 1"

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 25.07.2010
Lewis Hamilton susţine că McLaren este în urma rivalilor de la Red Bull şi Ferrari în termeni de viteză, deşi ocupă prima poziţie în ambele clasamente.

McLaren Mercedes a ocupat doar a treia linie a grilei de start în Marele Premiu al Germaniei prin Jenson Button şi Lewis Hamilton, în spatele piloţilor de la Red Bull şi Ferrari.

Hamilton a admis că McLaren nu dispune în acest moment de un monopost suficient de rapid, considerând că echipa ocupă locul trei într-un clasament al vitezei pure.

"Este aşa cum v-am spus de foarte mult timp: în acest moment suntem a treia echipă şi nu suntem suficient de rapizi. Dar continuăm să forţăm şi vom face tot ce putem. Cu siguranţă nu mă aşteptam să fiu pe şase, dar v-am spus de mult timp că în general suntem a treia echipă ca viteză, iar sâmbăta cele două echipe din frunte au făcut o treabă mai bună. Şi, sincer să fiu, prestaţia mea din calificări a fost foarte slabă. Nu cred că a fost grozav, dar am făcut tot ce am putut", a declarat britanicul pentru reporterii prezenţi în paddock-ul de la Hockenheim.

McLaren este recunoscută pentru faptul că monopostul MP4-25 este mai performant în regim de cursă comparativ cu maşinile rivalilor, iar Hamilton spera că acest lucru să contribuie la obţinerea unui rezultat bun.

"Voi continua să forţez.

Duminică avem nevoie de un start bun, de un prim tur curat şi voi încerca să câştig cât mai multe puncte", a mai precizat el.

McLaren ocupă în prezent prima poziţie în clasamentul constructorilor, având un avans de 29 de puncte în fata rivalilor de la Red Bull.

Via | Autosport

Comentarii (2)

  • Hamilton
    oare?...dar cind trecea un McL pe linga un Ferr cu o vitez m mare...tot Ferr era cu m mare viteza?...
    4 3
  • Hamilton
    http://formula1.automarket.ro/stiri/hamilton-sistemul-de-evacuare-vital-in-lupta-cu-red-bull-32001.html - Vorbea de Red Bull si uite o alta surpriza: Ferrari
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru