Hamilton nu a fost informat despre upgrade-urile McLaren pentru India

de Daniel Popescu
Vineri, 26.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton a evaluat fără să ştie o serie de componente pentru monopostul McLaren din sezonul 2013, întrucât echipa a refuzat să-l informeze din cauza plecării la Mercedes.

McLaren a introdus pe monopostul McLaren o serie de update-uri în antrenamentele de vineri din cadrul Marelui Premiu al Indiei, componente care vor fi utilizate inclusiv pe monopostul din sezonul viitor. Întrucât Lewis Hamilton va pleca la Mercedes în sezonul următor, echipa a decis să nu-l informeze pe britanic despre noile update-uri, potrivit unor informaţii dezvăluite de SkySports.

"Directorul sportiv Sam Michael ne-a spus la prânz că Hamilton a utilizat componente pentru anul viitor, dar McLaren nu i-a spus asta lui Hamilton pentru că nu au vrut ca el să ştie despre ce este vorba", a relatat postul britanic de televiziune.

Urmareste Automarket
De altfel, Hamilton a afirmat la finalul antrenamentelor ca McLaren nu a adus niciun update în India pentru că "nu avea niciun rost".
"Nu, nu avem update-uri. Nu avem nimic nou pentru acest weekend. Avem doar câteva modificări ale lucrurilor pe care le aveam deja. Nu are niciun rost să aducem lucruri noi dacă nu înţelegem ce fac anumite compomnente", a explicat el.

Via SkySports

Comentarii (9)

  • Sa scoate va rog reclamele acestea tampite, nu au nici-un rost si nici nu au nevoie fanii F1 de acestea . Aveti bunul simt macar.
    17 3
  • mobius
    Eu nu spun ca reclamele trebuie scoase dar, ar putea fi gasita o alta solutie pentru prezentarea lor. Cat despre Hamilton mi se pare ca este putin cam paralel cu tehnica atata vreme cat ar fi trebuit chiar daca nu a fost informat (lucru perfect normal in situatia sa), sa vada si sa simta imbunatatirile pe care tehnicienii sai pretind ca le-au facut.
    15 5
  • x_zone
    astia de la mclaren mereu sunt in viitor, nu stiu cum se face ca viitorul lor se numeste mereu trecut si update-urile lor SF sunt un real regres permanent, in fine, mi se pare normal sa nu il informeze daca folosesc deja tehnologia anului 2013 pt ca hamilton la anul va dezvolta noul mercedes amg, orice echipa ar proceda la fel, aidoma cum yamaha nu ia dat voie lui rossi sa teseteze ducati la sfarsitul lui 2009 cand deja semnase cu italienii, oricum mclaren este o forta, pacat ca numai sunt la fel de seriosi ca inainte de 1995
    5 4
  • AndreiF1
    Saracul Hamilton a fost lasat deoparte... haide frate cica ziceati ca-l ajutati in aceste 4 curse. Mda pleaca la Mercedes dar de ce nu-i dai drumul de acuma si bagati pilotul de teste daca tot vreti sa-i faceti vant? Parca Hamilton ia caietul de notite si incepe sa copieze datele pieselor pe care le introduceti... mda sigur...
    13 6
  • Daca era vorba despre o echipa din Romania se spunea ca au un "comportament balcanic". Cum sint din GB au un comportamnet insular ? :))
    5 0
  • Fan Ferrari
    Fan Alonso..am ajuns sa-mi para sincer rau de Hamy...Mclaren au avut o masina f buna, dar daca pierd titlurile o fac pe mana lor.Total neprofesional comportamentul lor.
    2 1
  • daca scot reclamele din ce isi mai iau salariile? sau aveti impresia ca acest site (si celelalte..) sunt aici din bunatatea inimii unui pasionat?
    1 0
  • Daca nu mai vreti reclame exista adblock plus. Nu mai ai nicio reclama:)
    0 0
  • Faza asta cu McLaren si piesele e doar o mica parte din conceptul de "gardening leave". Asta e, nu mai ai dreptul sa afli chiar tot in sanul echipei. Insa , de obicei, treburile astea sunt in tinute bucataria interna, nici echipa si nici pilotul nu ar trebui sa le dea pe fata.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru