Hamilton: "Nu am nicio scuză dacă nu obţin pole-ul la Monaco"

de Daniel Popescu
Sambata, 24.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton consideră că nu va avea nicio scuză dacă nu obţine pole position-ul la Monaco, întrucât deţine cel mai competitiv monopost, însă Nico Rosberg crede că ştie cum să-l învingă pe coechipierul său.

Esential 4 este numarul pole positionurilor obtinute de Lewis Hamilton in sezonul 2014
Lewis Hamilton are în palmares o victorie pe circuitul de la Monte Carlo în sezonul 2008, însă nu a plecat niciodată din pole position în acest Mare Premiu.

Britanicul consideră însă că nu va avea nicio scuză să rateze o astfel de performanţă în calificările de sâmbătă, întrucât acum deţine cel mai competitiv monopost de pe grila de start, care i-a oferit deja patru pole position-uri în primele cinci curse.

"Nu am fost în pole. Este adevărat, dar nici nu m-am gândit la asta. În 2009 am avut o şansă să fiu în pole, dar am suferit un accident. Am fost la limită în acea zi şi mi-am asumat un risc prea mare. Anul trecut nu am fost suficient de rapid. Anul acesta ştiu că am un monopost bun, aşa că nu mai am nicio scuză", a declarat el.

Punctele forte şi slăbiciunile lui Hamilton nu s-au schimbat.

Se poate pierde dacă ceva nu funcţionează bine pentru el.

Nico Rosberg
Pilot Mercedes
Hamilton a preluat conducerea clasamentului general după victoria înregistrată în ultima etapă de la Barcelona, însă coechipierul său Nico Rosberg insistă că ştie cum să-l învingă pe britanic în lupta pentru titlul mondial.

"Aproape în fiecare zi observ lucruri care erau exact ca în trecut. Punctele forte şi slăbiciunile lui Hamilton nu s-au schimbat. Este incredibil de rapid pe circuit, dar se poate pierde dacă ceva nu funcţionează bine pentru el. Ştiu unde îl pot învinge, totul este la fel ca înainte, iar asta face lucrurile mai uşoare pentru mine", a explicat germanul fără să intre în detalii specifice.

Via Daily Telegraph, GrandPrix247

Comentarii (2)

  • Pai da... numai ca in sesiunea 3 s-a cam chinuit mai mereu in urma lui Rosberg pe softuri, chiar daca a terminat primul in final pe supersofturi. Cred ca Rosberg putea fi mai rapid fara trafic iar Ricci a fost mare...
    5 3
  • "Nu am nicio scuză dacă nu obţin pole-ul la Monaco"

    gasesti tu cateva scuze pana la cursa
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru