Hamilton, pole position în fața lui Rosberg la Interlagos. Raikkonen va pleca de pe locul 3

de Daniel Popescu
Sambata, 12.11.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton a obținut pole position-ul în Brazilia în defavoarea lui Nico Rosberg, care va deveni campion dacă va câștiga cursa de duminică.

Lewis Hamilton a reușit să obțină pole position-ul pentru Marele Premiu al Braziliei, o performanță notabilă pentru a rămâne în continuare în lupta pentru titlu.

Cronometrat cu 1:10.736, britanicul l-a devansat pentru numai o zecime de secundă pe coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg. Germanul va pleca astfel de pe locul doi și, în cazul unei victorii la Interlagos, va deveni matematic campion mondial cu o cursă înainte de final, indiferent de performanța lui Hamilton.

Urmareste Automarket
Locul 3 i-a revenit în mod surprinzător lui Kimi Raikkonen, care a reușit să-i învingă pe Max Verstappen și pe coechipierul său de la Ferrari, Sebastian Vettel.
Daniel Ricciardo s-a mulțumit doar cu locul 6, în timp ce Romain Grosjean a ocupat un excelent loc 7 pentru Haas în fața lui Nico Hulkenberg și Sergio Perez.

Fernando Alonso a progresat până în Q3 și va pleca de pe locul 10 pentru McLaren, însă coechipierul său Jenson Button a ratat inclusiv accesul în Q2 și va lua startul doar de pe poziția a 17-a.

Marele Premiu al Braziliei va avea loc duminică cu începere de la ora 18:00, ora României.

Brazilia - Rezultate Calificări:

Comentarii (9)

  • forza mercedes!
    15 18
  • acum cativa ani aici ar fi fost sute de comentarii! schimbati ceva ca nu mai merge treaba...
    4 0
  • Se care ca Prostenberg Straluceste din nou dar sa vedem cursa . se pare ca Toto azi a fost destul de expresiv .
    1 6
  • Noutati: Magnussen la Haas in 2017 alaturi de Grosjean.
    In afara de Manor si Sauber, toate echipele au deja planurile facute pt 2017. Sauberul se pare ca vor miza tot pe echipa actuala, Manor il păstrează pe Wehrlein, dar se asteapta numele coechipierului.
    9 2
  • teoria transpiratiei
    Ultimele noutăți din visele lui EclerSton:Rosberg nu va termina cursa (dacă nu-i iese manevra lui Verst, Caviat si BroJan sunt soluții de backup), Hamilton câștigă în maniera de mare campion si titlul se va decide la Abu...Ghraib:))
    Dar 2 necunoscute i-au transformat visul în coșmar: o criză de daltonism a lui verstapen îl va face să atace un Ferrari în loc de MBul lui Rosberg; Ham își ia din grabă mănușile de iarna si apasă greșit butoanele, plecând după ros, Verst si Ferrari.
    Noroc că s-a trezit înainte ca invidiosul (pe Verst) Ricci sa- l lovească pe Ham, știut fiind că cei 2 piloți RBR au tinte diferite.
    18 5
  • spectacolul de vreo 2 ani cel putin a murit.a murit nu doar pentru ca cei de la mercedes castiga.perioade de dominare au mai fost si or sa mai fie.diferenta poate o fac pilotii.in era schumacher toata lumea se uita la f1 si el castiga titlu dupa titul...acum doar nemultumiri.cand in proportie de 80% diferenta o face masina atunci pare destul de plictisitor.ca sa nu fie plictisitor cel putin in aceasta cursa eu propun ca cei doi piloti de la merc sa se "pupe" si sa ia kimi cea mai inalta treapta.ce ziceti?:))
    2 5
  • gildobrica
    @andrei- si daca cei doi "se pupa" si ajunge kimi al tau primul nu mai e plictisitor? hai serios!
    3 0
  • Ferrari au cea mai slaba echipa de piloti in acest moment... Nici nu incepe cursa si Raikkonen a fost depasit, nu era atent la nimic. Cateva tururi mai tarziu Vettel face o greseala de incepator... absolut dezamagitor, cea mai slaba echipa de piloti din istoria celor de la Ferrari. Sau tehnicienii nu stiu sa pregateasca un monopost pentru o cursa pe ploaie.
    5 0
  • Sooo much racing in Brazil 2016... race...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru