Hamilton promite să-şi ia revanşa şi să câştige cursa de la Montreal

de Daniel Popescu
Vineri, 30.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton este determinat să câştige Marele Premiu al Canadei pentru a reveni în fruntea clasamentului general, după ce la Monaco a terminat în spatele coechipierului său Nico Rosberg.

Esential 122 de puncte are Nico Rosberg in clasamentul general
118 puncte a acumulat Lewis Hamilton in primele sase curse ale anului
Nico Rosberg a revenit pe prima poziţie în clasamentul general după Marele Premiu al statului Monaco, pe care l-a câştigat cu plecare din pole position la capătul unei sesiuni de calificări care a generat numeroase controverse.

Coechipierul său Lewis Hamilton s-a simţit nedreptăţit de eroarea comisă de german în finalul calificărilor, însă este determinat să-şi ia revanşa în Marele Premiu al Canadei de la sfârşitul săptămânii viitoare.

"Concurez pentru a câştiga şi din păcate nu a fost weekendul meu, dar dau tot ce am mai bun, aşa că mă îndrept spre următoarea cursă cu mai multă energie şi determinare. Montreal este locul unde am câştigat primul meu Mare Premiu în 2007 şi unde am obţinut alte două victorii, aşa că am amintiri speciale", a declarat britanicul.

Chiar dacă a revenit pe prima poziţie, Rosberg rămâne precaut în privinţa şanselor sale la titlul mondial şi consideră că orice se poate întâmpla în cele 13 curse care au mai rămas din acest sezon.

"Hamilton a pilotat foarte bine şi m-a pus sub presiune, dar am rămas calm şi am putut obţine victoria.

A avut performanţe bune şi a fost important pentru mine să întrerup seria în ultimul weekend. Este grozav să fiu din nou liderul campionatului, dar este încă devreme şi va fi o luptă foarte echilibrată între noi în acest an", a a precizat germanul.

Via Mercedes

Comentarii (9)

  • :)) Dupa cursa de la Monaco Hamilton spunea ca niciodata n-a fost prieten cu Rosberg, doar o relatie colegiala. Acum a incarcat pe Twitter o poza cu el si cu Rosberg in care spune ca sunt prieteni :)) Poate se hotaraste si el cum sta treaba, adica in F1 nu poti avea prieteni, nu daca vrei sa fii cel mai bun.
    19 8
  • marian06
    Desi sunt fan N.Rosberg, in Canada sansele de castig ii aprtin lui Hamilton. Dar circuitul din Montreal e penalizant si avand in vedere ca Hamilton e sub presiune ... nu se stie. Multi piloti cu experienta au gresit (ex. Alonso, Montoya etc)
    2 0
  • ferea!
    @nu poti avea prieteni,de ce?doar pentru ca Alonso nu poate?
    13 11
  • adrian44
    defapt cand ai o masina cu mult peste concurenta rivalii incep sa te urasca, uita-te la vettel in cei 4 ani de dominatie
    0 0
  • GrosJan
    Oo, Alonso are prieteni poate cei mai multi din F1 :) inclusiv Massa...nu stiu cati are Vetel, ca Webber nu i-a fost, Rici il bate, Ham si Rosberg il ignora....asa cum de altfel merita :)
    2 0
  • fetel e prieten cu castravetele :)))))
    2 0
  • @ferea da de unde sti tu ca nu are prieteni? esti ceva mag de la rasarit sau te invarti zilnic printre ei si de acolo sti? lol
    9 7
  • da, Marele Premiu al Canadei 2007, ce batalie si-a luat fandosita acolo ... era inceputul sfarsitului pentru el
    2 0
  • mirel_f1
    Astea sunt doar afirmatii e clar ca exista putina tensiune intre ei ,e si normal in joc e titlu mondial,si pe deasupra Mercedes AMG nu are rival cel putin pina in acest moment asa ca e o ocazie mare si unica de a deveni campion mondial asa simplu,ori care din piloti Mercedes are sansa asta de aceea exista o anumita tensiune in cadrul echipei ...
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru