Hamilton şi Rosberg anticipează progrese pentru Mercedes în Spania

de Daniel Popescu
Vineri, 10.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton şi Nico Rosberg consideră că Mercedes va înregistra progrese în Spania datorită noilor update-uri pregătite de echipe.

Esential 50 de puncte a castigat Lewis Hamilton in primele patru curse ale anului
14 puncte a obtinut Nico Rosberg in acelasi interval de timp
Mercedes a avut un debut de sezon peste aşteptări în care Lewis Hamilton a obţinut un pole position şi două podiumuri, în timp ce coechipierul Nico Rosberg a plecat de asemenea de pe prima poziţie a grilei de start.

Echipa nu a fost capabilă să lupte pentru victorii din cauza degradării pneurilor, însă Hamilton este încrezător că update-urile pregătite pentru Marele Premiu al Spaniei vor ajuta echipa să progreseze.

"Este incredibil ce am obţinut până acum şi sperăm să avem rezultate mai bune. Avem un update la fel ca toată lumea, dar această echipă face lucrurile diferit de modul în care eram obişnuit în trecut, când nu făceai mare lucru în primele curse în termeni de update-uri şi apoi aveai un pachet mare pentru sezonul european.

Această echipă încearcă să aducă update-uri la fiecare cursă", a declarat britanicul.

Urmareste Automarket
La rândul său, Rosberg evidenţiază că principala problemă a celor de la Mercedes în prima parte a sezonului a fost gestionarea pneurilor şi speră ca noul update să o diminueze.

"Sunt sigur, cei de la fabrică lucrează mai bine. Sunt mai mulţi oameni acolo, există o comunicare mai bună, direcţia este mai bună şi cu siguranţă exista progres.

Încă avem unele slăbiciuni, în special în Bahrain din cauza condiţiilor extreme, şi am văzut că încă trebuie să facem îmbunatăţiri şi să înţelegem mai bine pneurile", a precizat germanul.

Via SkySports, ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru