Hamilton şi Rosberg, încrezători în şansele la titlul mondial

de Daniel Popescu
Luni, 17.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton şi Nico Rosberg şi-au exprimat încrederea că pot câştiga titlul mondial în cursa decisivă din Abu Dhabi.

Esential 17 puncte este diferenta dintre Lewis Hamilton si Nico Rosberg in clasamentul general
50 de puncte va castiga invingatorul ultimei curse
2 este locul pe care trebuie sa termine Lewis Hamilton pentru a deveni campion indiferent de rezultatul lui Nico Rosberg
Lewis Hamilton priveşte cu încredere spre confruntarea finală cu Nico Rosberg pentru titlul mondial la adăpostul unui avans de 17 puncte care îi permite să câştige titlul chiar şi cu un loc doi.

Pilotul echipei Mercedes este avantajat şi de experienţa pe care o are după lupta pentru trofeu cu Felipe Massa în 2008, însă acesta a minimalizat importanţa acesteia.

"Oamenii spun că a trecut mult timp de la primul meu titlu, dar mă simt ca şi cum lupt pentru primul titlu. Sigur, sunt mai în vârstă şi mai inteligent şi am avut multe, dar sunt acelaşi pilot.

Am aceeaşi dorinţă de a câştiga şi nu m-am dat bătut niciodată. Am reuşit să recuperez terenul pierdut indiferent de obstacolele din faţă, iar abordarea mea nu se schimbă pentru această cursă", a declarat el.

Chiar dacă pleacă cu şansa a doua, Rosberg este optimist că poate recupera cele 17 puncte şi susţine că va lupta până la fluturarea steagului cu pătrăţele pentru a-şi atinge obiectivul.

"Diferenţa este mai mică decât înainte şi cred că am şansa de a câştiga titlul în Abu Dhabi. Nu va fi uşor, dar voi ataca, la fel cum am făcut tot sezonul. Câştig sau pierd, cu puncte duble sau fără puncte duble, sunt mândru de ceea ce am obţinut în acest an şi mândru să fac parte din acest sezon fantastic pentru Săgeţile Argintii. Merg la această cursă fără frică şi cu toată încrederea ca acesta poate fi titlul meu. Nu se termină până la fluturarea steagului cu pătratele", a precizat el.

Via SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru