Heidfeld, încrezător că Renault va învinge Mercedes în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 19.07.2011
Nick Heidfeld este optimist că următoarele update-uri pe care le va introduce Renault îi vor permite echipei să-i învingă pe rivalii de la Mercedes GP.

Mercedes GP a reuşit să depăşească Renault în clasamentul constructorilor la finalul cursei de la Silverstone, însă echipa anglo-franceză mizează pe noi update-uri prin care să revină pe locul patru.

Nick Heidfeld unul dintre piloţii echipei, priveşte cu încredere spre cursa de la Nurburgring şi este convins că până la finalul sezonului Renault îşi va îndeplini obiectivul de a-i învinge pe rivalii germani.

"Ştiu că vor fi dezvoltări importante. S-a depus multă muncă în tunelul de vânt şi sunt foarte încrezător că vom face un semnificativ pas înainte. A trebuit să ne demonstrăm răbdarea pe parcursul a două curse provocatoare, dar acum este momentul să facem un pas înainte şi să luptăm din nou cu echipele de top. Sper că monopostul este puternic pentru a reveni în top 10 în calificări, iar apoi vrem să devenim şi mai puternici în clasamentul constructorilor. Va trebui să luptăm cu Mercedes, care tocmai ne-a depăşit, dar ştim că suntem mai mult decât capabili să terminăm pe locul patru în acest sezon", a precizat pilotul german în cadrul unui preview al echipei pentru Marele Premiu al Germaniei.

Via | ESPNF1

Comentarii (4)

  • Heidfel zice acum vreo 2 curse ca vrea sa-l depaseasca pe Alonso la puncte. Acum s-a reorientat? Mai trec 5 curse si spune ca vrea sa-l depaseasca pe Liuzzi.
    11 3
  • slabe sanse...
    ...renault a inceput tare si s-a pierdut,in timp ce mercedes a inceput slab dar e in crestere de turatie.ma indoiesc ca odata trecuti in fata nemtii vor mai pierde locul.
    4 1
  • @lev
    Exact astya vroiam sa comentez si eu... la inceputul sezonului garantau ca vor bate Ferrari acum merg pe aceeasi linie de declaratie cu MGP, Heidfeld probabil incercand sa faca mai multe din declaratii decat din evolutii pe pista, iar in acelasi timp Boullier il pregateste pe Grosjean pe locul tinut cald de Heidfeld
    1 1
  • @schubler
    sa fim seriosi,varianta cu grosjean e falimentara!n-o fi facand heidfeld mare lucru(personal cred ca din cauza masinii) dar oricum este clar peste grosjean!asta tine mai mult de nationalism,nu de intereseul echipei.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru