Heidfeld va lua startul din pitlane

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 27.09.2009
Nick Heidfeld va lua startul in cursa din Singapore de pe linia boxelor, dupa ce BMW-Sauber a constatat ca monopostul germanului nu respecta limita minina de greutate.

Conform regulamentului tehnic, greutatea minima a unui monopost de Formula 1 este de 605 kg, iar BMW-Sauber nu a respectat aceasta regula in privinta monopostului pilotat de Nick Heidfeld.

Echipa germana a constatat acest lucru la finalul calificarilor si, potrivit investigatiei demarate de BMW-Sauber, problema a fost cauzata de amplasarea unui balast necorespunzator. Echipa a informat imediat forul mondial despre aceasta situatie, iar FIA a decis ca Heidfeld sa ia startul de pe linia boxelor.

In urma acestui decizii, echipa a decis sa inlocuiasca atat motorul, cat si cutia de viteze a monopostului lui Heidfeld. Germanul urma sa plece de pe locul 7 in cursa dupa penalizarea suferita de Rubens Barrichello, astfel ca pedepasa poate avea efecte pozitive pentru brazilian si coechipierul sau Jenson Button, aflati in a doua jumatate a grilei de start.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • @admini
    bine ca sa turnati stiri aveti timp, da sa faceti mizeria asta de site sa mearga nu... de ieri la ora 22 pana azi la ora 13 n-am putut accesa sectiunea f1 ca sa-mi fac modificarile in cont, cine raspunde pentru asta, ha??? nici stirile n-au mers, halal site! cred ca au mai avut si altii aceeasi problema, rusine!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru