Hispania: "Bruno Senna nu va rămâne la echipă în 2011"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 07.01.2011
Hispania Racing a exclus posibilitatea ca Bruno Senna să rămână la echipă în sezonul 2011 al Formulei 1.

Hispania Racing a confirmat vineri că a semnat un contract cu indianul Narain Karthikeyan pentru sezonul următor, însă numele coechipierului său nu a fost încă anunţat.

Echipa spaniolă nu a luat încă o decizie în această privinţă, însă şeful Colin Kolles a exclus posibilitatea ca Bruno Senna, care a concurat pentru Hispania în 18 dintre cele 19 etape ale sezonului precedent, să semneze prelungirea contractului. "Pot să spun cu siguranţă că Bruno Senna nu va pilota pentru Hispania. Este 100% sigur", a declarat germanul de origine română pentru agenţia de presă Reuters.

Semnarea contractului cu Karthikeyan reprezintă o gură de oxigen pentru Hispania, care va beneficia astfel de aportul financiar al constructorului indian Tata. Totuşi, situaţia echipei este departe de a fi rezolvată, iar Kolles a confirmat că nu exista o dată precisă de lansare pentru monopostul sezonului 2011.

"Vom participa la testele de la Valencia (n.r - 1-3 februarie) cu un monopost vechi şi poate după aceea vom avea un monopost intermediar.

Sperăm să concurăm cu noul monopost cât mai curând posibil, cât de curând se poate realiza", a mai precizat el.

Hispania va utiliza în sezonul 2011 cutii de viteze şi sisteme hidraulice furnizate de Williams şi va beneficia şi de aportul directorului tehnic Geoff Willis.

Via | Reuters | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru