Hispania confirmă contractul lui Karthikeyan pentru 2011

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 07.01.2011
Hispania Racing a confirmat vineri că Narain Karthikeyan va pilota pentru echipă în sezonul 2011 al Formulei 1.

Narain Karthikeyan a anunţat joi seară pe contul său de Twitter că a ajuns la un acord cu Hispania Racing pentru sezonul 2011, însă echipa spaniolă a confirmat înţelegerea abia în dimineaţa zilei de vineri.

Într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial, şeful Colin Kolles a explicat motivele pentru care a semnat cu pilotul indian, considerând că experienţa acestuia în diverse competiţii din lumea sportului cu motor va ajuta echipa.

"Este o mare plăcere pentru noi ca Narain Karthikeyan a semnat cu noi ca pilot titular pentru sezonul 2011 al Formulei 1. Îl cunosc pe Narain de mult timp şi poate ajuta cu experienţa câştigată pe vremea când concura pentru Jordan Grand Prix şi când a fost pilot de rezervă pentru Williams. De asemenea, a pilotat în alte competiţii sportive şi într-un Audi legendar în Le Mans Series. Sunt sigur că experienţa şi viteza sa vor fi foarte folositoare pentru echipa pe parcursul sezonului. Îl primim cu bucurie pe Narain în echipa noastră şi aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm îndeaproape cu el în acest an", a precizat germanul de origine romană.

Numele coechipierului lui Karthikeyan nu este încă cunoscut, urmând să fie făcut public ulterior. 

Via | Hispania Racing

Comentarii (1)

  • Si primim cu bucurie milioanele de dolari pe care el le aduce in valiza generoasa umpluta de Tata Motors...si nu ne pasa deloc ca F1 a devenit doar o afacere ca si noi avem nevoie de bani.

    PS: Ar fi indicat ca cei ce doresc sa scoata profit si sa faca afaceri sa se reorienteze spre alte domenii si sa lase F1 in pace.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru