OFICIAL: Karthikeyan va pilota pentru Hispania în India

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 19.09.2011
Hispania Racing a confirmat că Narain Karthikeyan va concura pentru echipă în Marele Premiu al Indiei din 30 octombrie.

Hispania Racing a confirmat la finalul săptămânii trecute speculaţiile din presa internaţională cu privire la linia de piloţi pe care o va alinia la ediţia inaugurală a Marelui Premiu al Indiei din 30 octombrie.

Astfel, Narain Karthikeyan va reveni în cockpitul monopostului F111 pentru a participa în cursa din ţara sa natală, după ce anterior a pierdut locul de titular în favoarea lui Daniel Ricciardo înainte de Silverstone. În plus, indianul va avea oportunitatea să se reacomodeze cu monopostul de Formula 1 în cadrul primei sesiuni de antrenamente din Singapore.

"Evident, este un sentiment grozav să pilotez din nou într-un Mare Premiu, iar în privinţa Marelui Premiu de acasă din India, echipa m-a asigurat că voi pilota când am cedat locul în cockpit după Marele Premiu al Europei", a declarat el.

Karthikeyan a anunţat recent că şi-a asigurat servciile sponsorului Hero Motors, ceea ce a amplificat speculaţiile că va reveni în Formula 1.

Hispania nu a confirmat încă numele pilotului pe care îl va înlocui Karthikeyan, însă cel mai probabil este vorba despre Ricciardo.

Via | Hispania Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru