Horner exclude plecarea la Ferrari ca înlocuitor pentru Domenicali

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 22.03.2012
Christian Horner a negat speculaţiile potrivit cărora ar putea părăsi Red Bull Racing pentru a-l înlocui pe Stefano Domenicali la Ferrari.

Presa internaţională a lansat noi speculaţii cu privire la o posibilă restructurare a departamentului de conducere din cadrul Scuderiei Ferrari, ca reacţie la debutul dezamăgitor de sezon şi la previziunile negative pentru cursele din Malaezia, China şi Bahrain.

Astfel, au apărut informaţii potrivit cărora şeful Stefano Domenicali ar putea fi înlocuit în viitorul apropiat de Christian Horner, omologul său de la Red Bull Racing. Informaţia a fost însă negată imediat de britanic, care susţine că are o înţelegere pe termen lung cu actuala campioană mondială şi nu poate părăsi team-ul care l-a propulsat în Formula 1 ca şef de echipă.

"Ferrari este o echipă grozavă, dar pentru viitorul apropiat angajamentul meu se leagă de Red Bull. Pot să înţeleg puterea de atracţie pe care o are Ferrari, dar pot să văd şi capcanele, iar angajamentul meu este pentru Red Bull. La 31 de ani, Dietrich Mateschitz (n.r - patronul Red Bull) mi-a oferit şansa de a face pasul spre Formula 1 şi a avut încredere în mine pentru a construi o echipă pentru el.

Simt că fac parte din echipă şi nu am nicio dorinţă arzătoare să lucrez pentru Ferrari. Sunt fericit unde sunt. Am un angajament multi-anual", a declarat el pentru publicaţia Daily Mail.

Anterior, presa internaţională a speculat în mai multe rânduri că Ferrari este interesată de serviciile directorului tehnic Adrian Newey şi ale dublului campion mondial Sebastian Vettel. Amândoi au refuzat însă propunerile şi şi-au exprimat interesul de a continua colaborarea cu Red Bull Racing.

Via | Daily Mail

Comentarii (4)

  • haha, nu mai vrea nimeni la Ferrari. Oricum Domenicalli e mai bun per total, numai la ales piloti nu se pricepe.
    7 7
  • anti-Ferrari
    Acesta este motivul pentru care unii nu vor iubi niciodata aceasta echipa, chipurile cu traditie in F1 : incapacitatea de a-si creste proprii specialisti si piloti! Au furat intotdeauna de la altii, intr-o maniera nu foarte eleganta, bazându-se doar pe imagine! Atat, căci despre rezultate.............., sunt doar amintiri!
    Si ce-mi place :))))))))
    9 6
  • @unu`
    ai uitat de bani.......
    7 2
  • si pentru ce sa vina Horner? Cuplul castigator de la RBR este Vettel-Newey. Daca vin ei, da, altfel Horner vine de pomana. A se observa ca problema la ferrari nu poate fi in asa mare masura Domenicalli ci inginerul si pilotul.
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru