Hulkenberg critică modul în care a fost informat că nu va concura pentru Ferrari

de Daniel Popescu
Joi, 12.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Managerul lui Nico Hulkenberg este nemulţumit că a fost informat printr-un banal SMS că germanul nu va concura pentru echipa în 2014, deşi contractul mai avea nevoie doar de o semnătură.

Domenicali ne-a trimis un SMS marţi seara la 22:50.

Werner Heinz
Manager Nico Hulkenberg
Nico Hulkenberg a reprezentat soluţia de rezervă a Scuderiei Ferrari pentru sezonul 2014 în cazul în care negocierile cu Kimi Raikkonen ar fi eşuat.

Werner Heinz, managerul germanului, este profund nemulţumit de modul în care echipa italiană a ales să-l informeze despre decizia finală în privinţa lui Raikkonen, afirmând că a primit un banal mesaj text pe telefonul mobil.

"După două luni de negocieri mă aşteptam măcar la un telefon. Cinci avocaţi au lucrat la contractul cu Ferrari timp de opt săptămâni, care mai avea nevoie doar de semnătura lui Luca di Montezemolo (n.r - preşedintele Ferrari). Contractele au fost trimise constant de la pilot la echipă şi trebuia doar să fie semnate. Domenicali ne-a trimis un SMS marţi seara la 22:50", a declarat el pentru publicaţia Auto Motor und Sport.

În contextul eşecului negocierilor cu Ferrari, Hulkenberg speră să-l înlocuiască pe Raikkonen la Lotus.

"Acum, după ce Ferrari a semnat cu Kimi, vorbim din nou cu Lotus. Se pare că sunt pregătiţi să ia o decizie pentru 2014", a adăugat el.

În cazul în care Lotus va alege totuşi să semneze cu Felipe Massa, planul de rezervă al lui Hulkenberg este să revină la Force India, cel mai probabil în locul lui Adrian Sutil.

Via Motorsport

Comentarii (9)

  • Hulk are ghinion cat cinci la un loc.Si merita un loc la o echipa de top. Este cu o clasa peste Massa.
    28 5
  • 8 saptamani????...Inseamna ca planuiau demult sa-i de-a eject lui Massa. Cred ca se saturasera de accidentele lui de la Monaco. Nu m-ar mira sa aiba deja discutii cu Vettel sa vina la Ferrari peste 2-3 ani.
    10 12
  • macaronari
    caractere de macaronar, de-asta ii bat nemti de le suna apa-n creieri.
    18 5
  • Hulk este un pilot bun si de perspectiva...dar sarac lipit pamantului. Imaginea lui nu vinde si nici nu vine cu hoarda de sponsori dupa el. Pacat de valoarea lui.
    19 0
  • pacat de el
    desi nu pare un pilot care sa poata castiga un campionat mondial e destul de bun incat sa ajunga la o echipa mare
    pacat in in F1 nu ma conteaza doar valoarea, deia vedem piloti precum perez, maldonado, botas in formula 1 si baiatul asta a fost nevoit sa stea un an pe tusa

    asta e ...din pacate putem sa avem 3 "senna" nascuti in romania si nu va ajunge nici unul mai sus de gp3

    bravo bernie
    15 1
  • laghiozdan
    nu l-as vaita pentru ca are ceva ce nici kimi nici alonso nu au: e tanar, are toata cariera inainte. Schumi ar da 7 titluri ca sa aibe iar 20 ani si sa o ia de la capat? Eu cred ca DA

    on: e vorba de macaronari. Nu mai au nevoie de tine, nu existi. Oricum important era contractul, daca nu s-a finalizat si Hulk poate sa uite in a doua secunda de la SMS de macaronari si sa nu le mai acorde atentie
    5 1
  • @azmodan
    de parca Button sau Vettel pareau ca au vre o sansa la campionat inainte sa prinda monoposturi reusite...sau "inovatoare",cum se numesc acum ocolisurile sau portitele din regulament ?!
    1 1
  • Mdea, nu da deloc bine la imaginea Ferrari treaba asta...are dreptatea lui si neamtul cand zice ce zice. Ciudat cum Ferrari au trecut peste umilinta de a-l chema pe Raikkonen inapoi, dar n-a avut bunul simt sa-i zica in fata lui Hulk, mai tata, du-te pe alt drum ca la noi nu se poate etc etc.

    PS. eu unul nu cred ca Schumi ar da alea 7 titluri inapoi s-o ia iar de la capat. Mai ales dupa ce a dat chix 3 ani cu Mercedes, cred ca realizeaza si el ca F1 s-a schimbat si cam greu mai reuseste cineva sa stranga 7 titluri...poate doar Vettel, dar si la el va fi extraordinar de greu...
    4 0
  • Din cauza numarului mare de fani echipa Ferrari e mai apreciata decat trebuie. Risca a deveni etalon pentru Formula 1, ceea ce nu este corect intrucat, chiar daca are unele atuuri (longevitatea, titlurile, se bate pentru un loc fruntas) nu poate fi echipa emblema pentru Formula 1. Nu e corect pentru celelatle echipe (mai ales pentru McLaren si Williams - participa de foarte mult timp in F1) participante. Modul in care l-au anuntat pe Hulkenberg tradeaza aroganta celor de la Ferrari dar totodata si neprofesionalismul acestora. Ii doresc lui Hulkenberg sa ajunga la o echipa competitiva si sa performeze, intrucat este un pilot bun. Si poate daca semna cu Ferrari nu era cea mai buna optiune pentru el, intrucat acolo nu-l lasau sa se manifeste, mereu trebuia sa asculte de ordine de echipa, sa fie pilotul nr.2, sa stea in umbra, sa fie tap ispasitor, pentru ca in final sa se plafoneze. Mult zgomot pentru nimic si cu cei de la Ferrari: si ce daca a venit Kimi, si ce daca au doi piloti fosti campioni mondiali?! Ar trebui sa le facem statuie?! Sa confirme asteptarile si pretentiile pe care le au! In toata aceasta tevatura cu transferul lui Kimi la Ferrari s-a vorbit numai despre aceasta echipa in mass-media, dandu-i deja castigatori macar la constructori in 2014. Dar Mecedes, McLaren, RBR?! Credeti ca au paralizat de frica celor de la Ferrari? Sunt mari sanse ca Ferrari sa fie un esec in 2014! Dupa comportament Ferrari are asemanari cu Gigi Becali. Ca la piata!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru