Hulkenberg, impulsionat de startul bun de sezon

de Daniel Popescu
Luni, 02.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Hulkenberg speră să continue în Canada forma bună pe care o traversează în debutul acestui sezon.

Esential 47 de puncte a acumulat Nico Hulkenberg in primele sase curse ale sezonului
5 este pozitia ocupata de pilotul german in clasamentul general
Germanul a obţinut puncte în fiecare dintre cele şase curse de până acum, iar în cinci dintre acestea a terminat în primii şase, astfel că în prezent ocupă locul cinci în clasamentul general cu 47 de puncte.

El a admis că traversează practic cea mai bună formă a carierei de la debutul în Formula 1 în 2010.

"Este cea mai bună serie de rezultate în Formula 1 şi mă bucur foarte mult de curse. Am spus de multe ori că principalul nostru avantaj este consecvenţa şi am demonstrat asta din nou prin locul cinci de la Monaco. Monaco nu a fost cel mai bun circuit pentru noi, nici cel mai slab, dar cu toate acestea am obţinut un rezultat grozav", a declarat pilotul echipei Force India.

Prestaţiile bune îi oferă lui Hulkenberg încrederea că poate obţine o nouă performanţă şi în Marele Premiu al Canadei de la sfârşitul acestei săptămâni, mai ales că acesta beneficiază de o lungă linie dreaptă unde motorul Mercedes este superior.

"Este dificil să spunem ce performanţe vom avea la Montreal.

Teoretic, ar trebui să fie un circuit mai bun pentru noi, dar lucrurile se pot schimba de la cursă la cursă. Este bine că avem din nou pneurile soft şi supersoft, deoarece cred că pneurile mai moi se potrivesc mai bine monopostului nostru. Pentru un tur rapid ai nevoie de o bună viteza de top, un monopost care poate ataca virajele şi, de asemenea, trebuie să fi suficient de curajos pentru a te apropia de zidurile de beton", a adăugat el.

Via Force India

Comentarii (2)

  • greseli
    @DanielPopescu: Doar o intrebare am pt tine: verifici reportajele editate de tine inainte de a le posta? Deoarece nu este primul articol in care gasesc greseli(unele gramaticale, altele legate de diferite aspecte ale acestui sport), si nu stiu de ce, dar am impresia ca nu va fi nici ultimul deoarece ti s-a atras atentia de atatea ori si nu se vad rezultatele.
    1 0
  • FI este o surpriza placuta,nu vreau sa cobesc insa ei au mai avut un sezon 2008 sau 2009 promitator si dupa aceea s-au cam dus in cap,pacat pt ca asta ar trebui sa fie f1 o competitie pur sportiva,nu un instrument de marketing pt anumite companii.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru