Iata cand vor lansa McLaren, Renault si Lotus noile monoposturi!

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 15.01.2010
McLaren, Renault si Lotus au anuntat zilele in care vor lansa monoposturile pentru sezonul 2010 al Formulei 1.

McLaren Mercedes a confirmat oficial ca va lansa noul monopost MP4-25 in 29 ianuarie, la numai o zi dupa ce rivalii de la Ferrari vor dezvalui la randul lor noua masina. Evenimentul va avea loc in Marea Britanie, insa locatia exacta va fi stabilita ulterior, cel mai probabil in functie de conditiile meteo de la Woking, sediul central al echipei.

In schimb, Renault F1 Team a optat pentru o lansare pe circuitul de la Valencia in 31 ianuarie, cu numai o zi inainte de inceperea primei sesiuni de teste din aceasta iarna. Lansarea monopostului R30 va avea loc in fata garajului Renault de pe circuit la ora 17:30 (ora Romaniei), iar la eveniment vor lua parte Robert Kubica, seful Eric Boullier si Gerard Lopez, noul proprietar al team-ului.

De asemenea, Lotus F1 Team a anuntat ca va lansa noul monopost in 12 februarie, insa locatia nu a fost inca precizata. Echipa malaeziana va testa pentru prima oara noul monopost in cadrul sesiunii de evaluare din 17 februarie de pe circuitul de la Jerez.

Anterior, BMW-Sauber a anuntat ca va lansa noul monopost in 31 ianuarie pe circuitul de la Valencia, iar Ferrari va prezenta noua masina pe 28 ianuarie la Maranello.

In schimb, este foarte posibil ca Williams sa nu organizeze un eveniment de lansare, in timp ce celelalte echipe nu au oferit inca informatii in acest sens.

Via | McLaren | Renault | Lotus

Comentarii (2)

  • Lansare
    Mercedes GP va lansa monopostul BGP 001 pe 25 ianuarie la museul Mercdeses din Stuttgart.
    0 0
  • Lansare Mercedes GP
    Practic, pe 25 ianuarie vom vedea doar stilizarea exterioara oficiala pentru sezonul 2010, transpusa pe monopostul Brawn BGP001 din 2009. Adevaratul monopost, care cel mai probabil se va numi Mercedes-Petronas RB1, va fi dezvaluit pe 1 februarie, cu ocazia debutului testelor.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru