Iata cine va fi inginerul de cursa al lui Schumacher!

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 22.12.2009
Desi revenirea lui Michael Schumacher in F1 nu este inca oficiala, presa internationala sustine ca Andy Shovlin va fi inginerul sau de cursa la Mercedes GP.

Presa internationala continua sa speculeze pe tema revenirii lui Michael Schumacher in Formula 1, care va fi oficializata cel mai probabil la inceputul anului viitor.

Astfel, potrivit unor informatii din presa germana, inginerul de cursa al septuplului campion mondial va fi Andy Shovlin, cel care a colaborat in sezonul 2009 cu campionul mondial Jenson Button.

Eventualele performante pe care le va obtine Schumacher anul viitor continua sa fie analizate de fostii mari piloti, ultimul pe aceasta lista fiind triplul campion mondial Niki Lauda. "Schumacher este la nivelul unui septuplu campion mondial. Daca Schumacher piloteaza din nou va fi competitiv imediat, pentru ca el era cel mai bun, la un alt nivel", a declarat austriacul pentru publicatia germana Kicker.

Intre timp, Nico Rosberg, care a fost deja confirmat la Mercedes GP in 2010, va lucra indeaproape cu Jock Clear, ingienrul de cursa al lui Rubens Barrichello in sezonul recent incheiat.

Via | Motorsport

Comentarii (1)

  • Niki Lauda
    Mi-as permite sa-l contrazic si as aminti in acest sens ca in ultimile 2 CM in care a concurat pentru Ferrari, a fost batut de Alonso cu Renault. Dupa trei ani de stat pe margine nu cred ca va fi intr-o forma mai buna, avantajul lui este totusi, ca evolueaza la o echipa foarte puternica in plina ascensiune. Asa dupa cum a spus Vettel, ramane sa vedem daca ii va prinde din urma pe cei mai tineri.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru