Iata cum ar putea arata monopostul Lotus!

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 16.09.2009
Compania malaeziana care detine echipa Lotus F1 Team a prezent o macheta a viitorului monopost cu ocazia confirmarii prezentei pe grila de start a Formulei 1 in sezonul 2010.

FIA a confirmat prezenta echipei Lotus F1 Team pe grila de start a sezonului 2010, echipa fiind finanta de mai multe companii din Malaezia, printre care si 1Malaysia.

Aceasta din urma a sustinut ulterior o conferinta de presa in care a anuntat informatia, prezentand totodata si o macheta a unui monopost de Formula 1.

Desi nu exista niciun fel de informatii oficiale in acest sens, nu este exclus ca Lotus F1 Team sa utilizeze paleta de culori prezenta pe macheta, asa cum reiese din imaginea atasata acestui articol.

Via | F1Fanatic

Taguri: Lotus

Comentarii (4)

  • romania ftw
    ca tare ca e steagul nostru desenat pe masina
    0 0
  • Culori
    Sper ca imanginea asta sa fie doar o gluma proasta. Nu ma deranjeaza ca seamana cu steagul nostru, dar daca aveam nevoie de papagali in formula 1 nu trebuia sa alegem un nume istoric ca Lotus. Totul cred ca va depinde de sponsorii pe care echipa ii va avea, asa ca slabe sanse sa apara cu aceste culori!
    0 0
  • care papagali?
    ...ca e de fapt inghetzata! ;o)
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Masina :)))
    Sigur nu o sa arate asa, dar este super super super super super urata. Zici ca este un fund de babuin in mai multe culori :)))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru