Iata grila de punctare pentru F1 CHAMP 2009!

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 13.03.2009
Automarket va prezinta grila de punctare pentru F1 CHAMP 2009, pe baza careia se vor calcula punctele acordate in cadrul stirilor din concurs.

Inca de la prima editie din anul 2007, F1 CHAMP a reprezentat un manager inedit de Formula 1 in peisajul internetului, prin complexitatea modului in care se realizeaza clasamentul final.

Astfel, F1 CHAMP este singurul manager de Formula 1 in cadrul caruia utilizatorii primesc puncte in cadrul stirilor din aceasta competitie, pe baza echipelor selectate pe parcursul unei etape.

In acelasi timp, inca de la debutul F1 CHAMP 2007 una dintre cele mai mari dorinte ale utilizatorilor a fost publicarea grilei de punctare pe baza careia se calculeaza punctele acordate stirilor. Pentru prima oara, dorinta userilor este indeplinita in cadrul celei de-a treia editii de concurs, grila de punctare devenind accesibila incepand din 13 martie 2009.

In acest mod, organizatorii asigura o transparenta totala pentru F1 CHAMP 2009 si vin astfel in intampinarea cerintelor userilor. Grila de punctare pentru F1 CHAMP 2009 este accesibila din meniul F1 CHAMP al sectiunii de Formula 1 sau AICI.

In cazul in care nu aveti inca echipa in F1 CHAMP 2009 va invitam sa va inscreti AICI.

Insa grabiti-va, intrucat editia 2009 a concursului F1 CHAMP debuteaza luni, 16 martie, odata cu punctarea primelor stiri din concurs.

Asteptam opiniile voastre despre grila de punctare in cadrul sectiunii de comentarii din acest articol. Vom raspunde in cel mai scurt timp la toate intrebarile si nelamuririle voastre legate de evenimentele cuprinse in grila de punctare.

Comentarii (6)

  • @admin
    in f1 champ a fost introdusa si brawn gp?...si pilotii?...k nu putem sa verificam deoarece sunt blocate schimbarile
    0 0
  • mircea
    @scuderia
    In scurt timp veti avea acces la schimbarile echipelor voastre. De asemenea, in scurt timp veti primi informatii legate de Brawn GP, pilotii echipei si de o schimbare de ultim moment.

    Multumesc.
    0 0
  • :)
    si cat de scurt va fii timpul:)???
    0 0
  • mircea
    @jul74
    :)

    Astazi.
    0 0
  • :))
    OK - Esti un mare ``mester``
    0 0
  • (ADY)
    Mult succes
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru