Incident la fabrica Toro Rosso: doi angajaţi au fost electrocutaţi

de Daniel Popescu
Miercuri, 03.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Doi angajaţi ai fabricii Toro Rosso de la Faenza s-au electrocutat marţi dimineaţă în timpul unei operaţiuni de rutină.

Toro Rosso a avut parte de un incident neplăcut în dimineaţa zilei de marţi, când doi dintre angajaţii săi au fost electrocutaţi în timpul unei operaţiuni de mutare a unei bucăţi mari de metal.

În timpul transportului, vehiculul care transportat materialul a atins câteva fire electrice, iar unda de şoc s-a propagat în doi dintre muncitori şi a lăsat inclusiv urme adânci pe podea.

Unul dintre angajaţii răniţi are doar 23 de ani şi, potrivit informaţiilor dezvăluite de publicaţia italiană Il Messaggero, se află într-o situaţie gravă. În schimb, celălalt muncit afectat, în vârstă de 58 de ani, este în afara oricărui pericol şi urmează un tratament de recuperare la un spital din localitate.

Urmareste Automarket
Astfel de incidente reprezintă o raritate în lumea Formulei 1, ultimele probleme de acest gen având loc pe parcursul sezonului 2008, când echipele dezvoltau pentru prima oară noul sistem KERS.
La vremea respectivă, un mecanic al echipei BMW-Sauber a fost electrocutat după ce a pus mâna pe monopostul care revenea la boxe, în timp ce la fabrica Red Bull de la Milton Keynes au explodat o serie de baterii folosite pentru această tehnologie.

Via GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru