Intalnirea FOTA - Mosley va avea loc in aceasta saptamana

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 13.05.2009
Un purtator de cuvant al FIA a confirmat ca Max Mosley se va intalni in aceasta saptamana cu reprezentatii FOTA pentru a discuta despre regulamentul tehnic pentru sezonul 2010.

Patru echipe si-au anuntat deja intentia de a nu participa in sezonul 2010 al Formulei 1 daca FIA nu va modifica regulamentul tehnic pentru anul viitor.

In incercarea de a detensiona situatia, Max Mosley, presedintele FIA, a fost de acord sa se intalneasca cu Luca di Montezemolo, presedintele FOTA, in maxim 10 zile dupa Marele Premiu al Spaniei.

Un purtator de cuvant al FIA a confirmat miercuri ca intalnirea lui Mosley cu reprezentatii FOTA va avea loc pe parcursul acestei saptamani. Totusi, acesta nu a anuntat data exacta la care va avea loc intalnirea si nici locatia acesteia.

Intre timp, presa din Italia speculeaza ca, in cazul in care se va retrage din Formula 1, Ferrari are drept alternative crearea unei competitii paralele, participarea in Le Mans alaturi de Audi si Peugeot sau chiar in competitiile nord-americane.

Via | F1way

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru