Japonia, antrenamente 2: Sutil, cel mai rapid pe ploaie

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 02.10.2009
Adrian Sutil a stabilit cel mai bun timp in antrenamentele de dupa-amiaza de la Suzuka, sesiunea fiind marcata de o ploaie puternica cu putine iesiri pe pista ale pilotilor.

Adrian Sutil si-a demonstrat abilitatile pe ploaie si in cea de-a doua sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Japoniei, dupa ce a stabilit in ultimele secunde cel mai bun timp al dupa-amiezii, fiind cronometrat cu 1:47.261.

Germanul s-a pozitionat astfel in fata lui Sebastian Vettel si a coechipierului sau de la Force India, Vitantonio Liuzzi. Sesiunea a fost insa marcata de o ploaie torentiala care a inceput in pauza dintre cele doua sesiuni.

Intensitatea acesteia a produs chiar cateva rauri pe circuit, motiv pentru care pilotii au evitat in corpore sa iasa pe circuit. Tentativa initiala a lui Jaime Alguersuari s-a soldat cu un esec, astfel ca dupa scurgerea a 60 de minute niciun pilot nu efectuase vreun tur cronometrat. Startul a fost dat din nou de Alguersuari, insa dupa ce a facut un tur cronometrat a revenit la boxe.

Cu numai 10 minute inainte de final, cand singurul timp inregistrat era cel al lui Alguersuari, Fernando Alonso a condus un pluton format din 17 piloti, care au efectuat cateva tururi.

Heikki Kovalainen a ramas insa la boxe, fel ca si Jenson Button si Rubens Barrichello, care au impachetat echipamentele cu mult inainte de finalul sesiunii.

F1 CHAMP: Intrucat anuntul referitor la inlocuirea lui Timo Glock cu Kamui Kobayashi a fost facut prea tarziu pentru a putea opera modificarile necesare, in clasamentul F1 CHAMP va aparea tot pilotul titular al echipei Toyota, care va primi punctele aferentele lui Kobayashi.

Clasamentul complet al sesiunii este disponibil aici.

Comentarii (1)

  • Simplu
    Sper si la calificari la fel. BAFTA
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru