Japonia, antrenamente 3: Trulli, cel mai bun timp

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 03.10.2009
Jarno Trulli a stabilit cel mai bun timp in ultima sesiune de antrenamente libere de la Suzuka, devansandu-i pe o pista uscata pe Sebastien Buemi si Nico Rosberg.

Dupa o zi de vineri afectata in mod decisiv de ploaie, conditiile meteo s-au imbunatatit sambata in ultima sesiune de antrenamente libere.

Cu toate acestea, surprizele s-au tinut in continuare in lant, iar Sebastien Buemi a tinut capul de afis al diminetii. Pilotul Scuderiei Toro Rosso a fost detronat de pe prima pozitie de Jarno Trulli in ultimele secvente ale sesiunii.

Performerul antrenamentelor din debutul sezonului, Nico Rosberg, si-a trecut in cont locul 3, germanul fiind urmat de Sebastian Vettel si Kimi Raikkonen.

Sesiunea nu a fost lipsita de incidente si, chiar daca a fost vorba doar despre antrenamente, Jenson Button si Jaime Alguersuari au avut parte de un contact minor. Singurul afectat din punct de vedere tehnic a fost Button, insa acesta a putut reveni rapid pe circuit.

La randul sau, Mark Webber a avut parte de un accident cu numai 6 minute inainte de finalul sesiunii, insa nu a suferit nicio rana grava.Calificarile pentru Marele Premiu al Japoniei va incepe la ora 8:00, ora Romaniei.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru