Jolyon Palmer, noul coechipier al lui Maldonado la Lotus în 2016

de Daniel Popescu
Sambata, 24.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lotus a anunţat că pilotul de rezervă Jolyon Palmer va fi noul coechipier al lui Pastor Maldonado în sezonul 2016.

Esential 2016 este anul in care va debuta Jolyon Palmer in Formula 1
Lotus şi-a definitivat vineri seară linia de piloţi pentru sezonul 2016, în condiţiile în care Romain Grosjean va părăsi trupa de la Enstone după ce a semnat un contract cu noua echipă americană Haas.

Echipa britanică l-a promovat pe pilotul de rezervă Jolyon Palmer, care va deveni astfel noul partener al lui Pastor Maldonado în sezonul următor. Britanicul în vârstă de 24 de ani a participat în acest sezon la prima sesiune de antrenamente în cele mai multe Mari Premii.

"Sunt încântat că voi concura în Formula 1 anul viitor. Lotus mi-a oferit o oportunitate incredibilă în acest sezon şi datorită lor m-am dezvoltat la un nivel la care îmi pot acorda încredere pentru un sezon crucial în evoluţia lor", a declarat el.

Palmer se referă la faptul că Lotus este în negocieri avansate pentru a fi achiziţionată de constructorul francez Renault, care a semnat deja o scrisoare de intenţie în acest sens.

Oficialii echipei au admis însă că alegerea lui Palmer s-a făcut inclusiv datorită potenţialului sau de marketing.

Via Lotus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru