Klien se simte ca acasa in F1.09

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 25.02.2009
Christian Klien spune ca se simte ca acasa la volanul noului monopost BMW-Sauber, desi admite ca exista unele momente de nesiguranta din cauza noului regulament.

Klien a avut ocazia sa evalueze potentialul noului monopost al echipei BMW-Sauber pentru sezonul 2009 in cadrul testelor din Bahrain. Pilotul de teste al echipei germane spune ca se simte foarte bine la volan.

"Nu simt frica la volanul lui F1.09, altfel nu as fi putut face acest job", a declarat austriacul pentru site-ul oficial al echipei sale.

Totusi, Klien admite ca nu are intotdeauna nervi de otel si marturiseste ca noul regulament reprezinta una dintre cauze. "Uneori am un sentiment neplacut ca voi gasi ceva ce nu pot sa controlez. In copilarie ma temeam foarte mult de rollercoaster, nici acum nu m-as urca intr-unul. Nu vreau sa fiu doar un pasager fara niciun ajutor sau ceva de genul asta", a adaugat el.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru