GALERIE FOTO: Iată noul monopost HRT pentru sezonul 2012

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 06.03.2012
HRT a prezentat luni seară primele imagini cu noul monopost pentru sezonul 2012 cu ocazia unor tururi demonstrative pe circuitul de la Barcelona.

HRT a devenit luni seară ultimă echipă din Formula 1 care şi-a prezentat monopostul cu care va concura în sezonul 2012 al Formulei 1.

Chiar dacă nu a reuşit să efectueze niciuna dintre cele 12 zile oficiale de teste, HRT a fost prezenta luni seară la Barcelona şi a putut efectua o zi de filmare în scopuri publicitare, conform regulamentului sportiv în vigoare.

Primul pilot care a ieşit pe circuit la volanul noului monopost F112 a fost indianul Narain Karthikeyan, urmat la numai câteva minute de coechipierul său Pedro de la Rosa.

Aşa cum era de aşteptat, noul monopost al echipei spaniole include nasul coborât semnificativ în comparaţie cu restul şasiului, astfel că McLaren şi Marussia vor fi singurele echipe care vor utiliza un design estetic pentru monoposturi în 2012. De asemenea, HRT va utiliza motoare furnizate de compania britanică Cosworth pentru al treilea an consecutiv.

Taguri: HRT, lansare, monopost

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru